WAF gaat door als P.S. door Sanne.nl!

Schrik niet, mijn blog heeft een nieuw jasje en een nieuwe naam + bijbehorend logo gekregen. Zoals je kunt zien is WeAreFashion.nl verleden tijd en zal mijn blog verder gaan onder een nieuwe naam, namelijk; P.S. door Sanne.nl. Ik was hier al heel lang over aan het twijfelen, misschien al wel een jaar lang. De naam We Are Fashion vond ik namelijk al een hele tijd niet meer de lading dekken, als je begrijpt wat ik bedoel. Al jaren schrijf ik namelijk niet alleen over mode maar komen ook onderwerpen zoals; beauty, lifestyle, interieur, recepten etc. aan bod. Veel zal er verder niet aan mijn blog veranderen, ik wil vooral schrijven over dingen die IK leuk vind en jullie hopelijk natuurlijk ook!

nieuweblog1

Het is jullie vast ook niet ontgaan dat het een behoorlijk tijdje stil geweest is op mijn blog, niet omdat de motivatie ontbrak of omdat ik domweg geen zin had om te bloggen. Maar ik ben zwanger (wat veel van jullie waarschijnlijk al wisten via mijn Social Media kanalen) en de eerste paar maanden waren heel erg pittig. Zo pittig dat ik niet de energie had om aan mijn blog te werken en ik heb er voor gekozen om het bloggen op een lager pitje te zetten. Want naast lichamelijke klachten, is een zwangerschap voor mij psychisch qua angstklachten ook erg zwaar. Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter en ben ik er weer klaar voor om jullie te voorzien van allerlei (hopelijk) leuke blogposts. Maar nu dus niet meer op WeAreFashion.nl maar op http://www.psdoorsanne.nl.

Zoals je trouwens kunt zien is mijn domeinnaam nog niet verandert, dit gaat uiteraard nog wel gebeuren. Maar eerst moet ik nog eventjes zorgen dat Bloglovin al mijn volgers “meeneemt” naar mijn nieuwe domein want anders raak ik 4000 volgers kwijt en dat zou erg jammer zijn. Het eerste jaar kun je overigens nog steeds in de URL balk http://www.wearefashion.nl typen gezien je dan automatisch doorverwezen wordt naar P.S door Sanne, dus mocht je het een keer vergeten dan is dat geen probleem. Ook heb ik mijn Instagram en Twitter aangepast, je kunt mij daar nu vinden via mijn nieuwe blognaam.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn “nieuwe” blog vinden. Mocht je trouwens nog gekke dingetjes op mijn blog zien wat niet helemaal klopt, laat mij dit dan vooral even weten bij de comments.

65 Comments on WAF gaat door als P.S. door Sanne.nl!

 1. charile
  28 september 2015 at 17:43 (7 jaar ago)

  Super leuk! Ben nu al benieuwd naar al je artikelen!

 2. Manon
  28 september 2015 at 21:04 (7 jaar ago)

  Wat leuk!

 3. Sara
  28 september 2015 at 22:05 (7 jaar ago)

  Ik vind je blog echt prachtig geworden! Wauw.

 4. Jennifer
  28 september 2015 at 22:10 (7 jaar ago)

  Wat leuk dat je weer gaat bloggen! En natuurlijk óók leuk dat je zwanger bent, gefeliciteerd! 😀

 5. Gina
  29 september 2015 at 19:58 (7 jaar ago)

  Ik dacht al je gaat toch niet stoppen..! Gefeliciteerd met je/jullie zwangerschap! En goed dat je een nieuwe naam hebt bedacht, leuke verandering en ik blijf natuurlijk je blog volgen.

 6. Beautycutiestyle
  10 oktober 2015 at 20:42 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!! Veel zwangerschapsplezier, liefs H.