Een heel bijzonder weekend!

Afgelopen weekend heb ik een paar hele bijzonder dagen gehad, mijn vriend en ik gaan namelijk trouwen en ter ere daarvan hadden wij een bruiloft en had ik de dag ervoor een Hennafeest. In eerste instantie heb ik niet heel veel gedeeld op mijn blog over het trouwen, dat komt omdat wij in het begin van plan waren om gewoon heel simpel met z’n tweeën in het Stadshuis te gaan trouwen. Wij beide houden namelijk niet zo heel erg van in de belangstelling staan en een Turkse bruiloft (mijn vriend is Turks) is vaak heel groots. Toch hoort het er ook wel weer bij en daarom had de familie van mijn vriend afgelopen weekend een bruiloft georganiseerd + Hennafeest. Dit alles vond plaats bij mijn schoonouders en we hebben uitgebreid ons huwelijk gevierd met de mensen die het dichtst bij ons staan, en wat heb ik enorm genoten!

Op zaterdagavond had ik een Hennafeest, dit is eigenlijk een beetje te vergelijken met een vrijgezellenfeest en er zijn vaak alleen vrouwen aanwezig. We hebben heerlijk gegeten, uiteraard gedanst en ik heb Henna op de palm van mijn hand gekregen. Dit wordt gedaan omdat Henna het symbool is voor geluk en bescherming en daarnaast staat het ook voor een nieuw begin en een belangrijke gebeurtenis. Deze avond was super leuk en na het feest heb ik bij mijn ouders geslapen, eigenlijk een beetje zoals het hoort…

Op zondag hebben wij onze bruiloft gehad, inclusief fotoshoot, bruidstaart, heel lekker eten en natuurlijke veel gezelligheid. Ik had geen traditionele bruidsjurk, vooral omdat we in eerste instantie het niet echt zouden vieren en daarnaast vond ik het ook wel een beetje zonde van mijn geld (nuchtere Hollander). Maar uiteraard heb ik wel een mooi jurkje gekocht, namelijk van het merk Frog & Frill. Het jurkje is wit en is bezaaid met kraaltjes en pareltjes, ik vond het jurkje helemaal perfect voor de bruiloft. Ook had ik een heel mooi bloemenkransje gekregen voor op mijn hoofd en had ik ook een prachtig bijpassend bruidsboeketje. Mijn make-up en haar heb ik helemaal zelf gedaan en vooral het haargedeelte leverde toch wel een klein beetje stress op, ik ben niet zo heel goed met haar. Gelukkig is het met behulp van mijn moeder helemaal goed gekomen en was ik uiteindelijk heel erg tevreden met het eindresultaat. Ook van deze dag heb ik wederom heel erg genoten en als ik eraan terugdenk dan ontstaat er spontaan een glimlach op mijn gezicht. Daarnaast ben ik ook heel dankbaar dat ik zo’n ontzettende lieve familie heb!

Zoals je hebt kunnen lezen noem ik mijn ‘vriend’ nog steeds vriend in dit stukje, wij gaan namelijk op 22 april echt trouwen voor de wet. Het feest was iets eerder zodat de gehele familie erbij aanwezig kon zijn. Het trouwen gaan we gewoon met zijn tweetjes doen en we hebben twee stadsgetuigen ingehuurd. Na de voltrekking van ons huwelijk gaan we gezellig één nachtje naar Texel, ook van deze dag gaan we zeker iets bijzonders en romantisch maken!

Hieronder heb ik een aantal foto’s zodat jullie ook nog een beetje mee kunnen genieten, ik zal vast en zeker nog wel wat meer foto’s met jullie delen op mijn blog/instagram…

trouwen

Dit waren hele bijzondere dagen, een weekend om nooit meer te vergeten!

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Een heel bijzonder weekend!

 1. Caro ~ My Beautycase
  14 april 2015 at 09:33 (5 jaar ago)

  Klinkt als een hele mooie dag! Leuk dat je het toch nog uitgebreider hebt gevierd dan jullie van plan waren. Alvast een leuke mooie romantische dag toegewenst 22 april en natuurlijk ook veel plezier op Texel! :-)

  Beantwoorden
 2. Simone
  14 april 2015 at 09:39 (5 jaar ago)

  Wauw, wat een prachtige foto’s! En natuurlijk alvast van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

  Beantwoorden
 3. Kirsten
  14 april 2015 at 14:18 (5 jaar ago)

  Heel mooi dat jullie het op deze manier toch nog hebben gevierd!

  Beantwoorden
 4. Manon
  14 april 2015 at 15:25 (5 jaar ago)

  Wat leuk dat je het toch nog zo hebt gevierd, !!

  Beantwoorden
 5. Debbie
  15 april 2015 at 22:18 (5 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Wat leuk om zo op een andere manier je huwelijk te vieren. Als mijn vriend en ik ook zouden gaan trouwen zou ik het ook heel klein willen houden. Veel plezier op Texel!

  Beantwoorden
 6. ninke
  16 april 2015 at 09:12 (5 jaar ago)

  Mooi hoor! Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 7. Inge
  26 april 2015 at 09:27 (5 jaar ago)

  lieve Sanne, ik lees nu pas je stukje. Ik wil je hierbij van harte feliciteren. Alle geluk voor jou en je man
  Liefs, Inge

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *