Er even tussenuit naar recreatiepark de Leistert

Er even tussenuit naar recreatiepark de Leistert

Herinneringen maken met mijn gezin vind ik één van de leukste dingen om te doen. Vaak hoeft dit helemaal niet groots te zijn en maken we al volop herinneringen met een lekker etentje samen, een leuke verjaardag of bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin. Ik vind het geweldig om mijn gezin te zien genieten en als zij het naar hun zin hebben dan ben ik ook gelukkig! Afgelopen zomer gingen we naar Italië en hier hebben we als gezin heerlijk van genoten en ik denk hier met een heel fijn gevoel aan terug. Stiekem zijn vakanties natuurlijk wel de ultieme gelegenheden om die mooie herinneringen te maken. Ik ben dus al een klein beetje aan het rondkijken voor een vakantie voor volgend jaar en volgens mij heb ik al een heel leuk vakantiepark gevonden, namelijk de Leistert.

De Leistert is een bungalowpark in Nederland en ligt in het mooie Limburg. Afgelopen zomer gingen wij dus naar Italië wat een hele leuke vakantie was maar de lange autoreis die hier bijhoort is best wel intens. Achteraf gezien denk ik dat een vakantie met kleine kinderen in Nederland ook fantastisch is en qua mogelijkheden heb je zoveel keuze.

Ik kwam dus tijdens mijn Google rondje uit bij de Leistert en dit vakantiepark sprak mij direct heel erg aan. Allereerst ook vanwege de locatie, Limburg vind ik een prachtige provincie en geeft mij als noordeling een ‘instant’ buitenland gevoel. Maar afgezien hiervan heeft de Leistert ontzettend veel dingen te bieden voor een complete vakantie. Het aanbod qua huisjes is groot, of je nu een gezinnetje bent van vier personen of je gaat met een grote groep, er is genoeg om uit te kiezen. De huisjes zien er ook nog eens heel erg gezellig uit van zowel de binnen- als buitenkant.

Ook heeft het park een heel kindvriendelijk karakter, dit blijkt uit de vele faciliteiten die ze hebben speciaal voor hun jongste bezoekers. Zo is er op het recreatiepark een fantastisch zwembad voor urenlang zwempret (een buiten- en binnenzwembad), is er een animatieteam, kunnen kinderen zich vermaken in de indoor speeltuin en ook op het park vind je nog diverse speeltuinen. Je begrijpt, als kind maar ook als ouder zijnde hoef je je hier echt geen moment te vervelen. Ook zijn er verschillende restaurants aanwezig op het park en dat vind ik persoonlijk altijd wel heel handig met jonge kids.

Na uitvoerig de website te hebben bekeken zit ik er sterk over na te denken om voor het voorjaar een midweekje bij de Leistert te boeken, ik krijg in ieder geval heel veel zin om weer op vakantie te gaan. Ook hebben wij met onze vriendengroep de traditie om met z’n allen een lang weekend weg te gaan en zit ik er ook over na te denken om wellicht naar de Leistert te gaan gezien ze ook beschikken over mooie groepsaccommodaties. Ik ben in ieder geval wel heel erg enthousiast geworden!