Mijn meest favoriete films ooit!

Mijn meest favoriete films ooit!

De meeste mensen hebben een lekker lang weekend, heerlijk! Waarschijnlijk is bijna iedereen de eerste twee dagen met kerst lekker druk met familiebezoeken, lekker eten en kerstcadeaus uitpakken. Daarna is het weekend en zullen de meeste mensen ook nog wel vrij zijn. Je bent waarschijnlijk nog helemaal vol van al het lekkere eten en moe van de afgelopen dagen, ideaal dus om in het weekend lekker rustig aan te doen en dat doe je bijvoorbeeld met een leuke film. De afgelopen jaren maakte ik met grote regelmaat een artikel met daarin mijn meest favoriete films en vandaag heb ik voor jullie een recap, want welke films zijn nou echt de moeite waard om te kijken?

De films hieronder zijn redelijk verschillend, van echte klassiekers tot aan een vermakelijke animatiefilm. Mijn filmsmaak is erg breed en het leek mij leuk om veel verschillende genres te verzamelen zodat er waarschijnlijk voor iedereen wel een film bijzit…

Dear John

Remember Me

Brokeback Mountain

It’s a Kind of a Funny Story

Leon the Professional

Catch me if you can

500 Days of Summer

Band of Brothers (9-delige serie)

Saving Private Ryan

American Beauty

The Truman Show

The Reader

P.S. I Love You

Pretty Woman

Crazy stupid love

Up

End of Watch

Dallas Buyers club

The Fault in our stars

Heb jij deze films al gezien en welke lijkt jouw het leukste?