Een kijkje in onze kinderkamers!

Inmiddels wonen wij alweer ruim een half jaar in ons nieuwe huis, inmiddels niet zo nieuw meer dus. Het huis wordt steeds gezelliger en het inrichten ervan is echt een proces. Langzaam maar zeker ontstaat er meer een eigen stijl en dat heeft tijd nodig. Af en toe loop je tegen mooie items aan en vaak wanneer je er echt op zoek naar gaat dan vind je het niet. De kinderkamers waren vanaf het begin al heel leuk ingericht maar toch ontbraken er wel een aantal dingen, zoals mooie muurdecoratie. Inmiddels is dat ook gevonden en in dit artikel wil ik jullie een kijkje geven in de kamers van onze kindjes omdat het nu wel echt af is…

Milas is alweer ruim 2,5 jaar en bij deze leeftijd hoort een echte peuterkamer, inclusief “groot” bed. Voor zijn kamer kozen wij voor een stoere blauwe kleur op één muur en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Ook al is het kamertje van Milas klein, ik vind dat de ruimte er niet optisch kleiner van is geworden. De muur tegenover de blauwe wand stak wel heel erg af en kon absoluut wat kleur gebruiken en mooie muurdecoratie leek mij een goede oplossing hiervoor.

En toen werd ik heel toevallig benaderd door Posterlounge en hier hebben ze een mega grote collectie met de meest uiteenlopende wanddecoratie. Niet alleen vind je hier posters en lijsten, ook kun je er prints kopen gedrukt op bijvoorbeeld hout, aluminium, acryl en canvas. Bij Posterlounge heb je ontzettend veel prints en ik vond het best lastig om een keuze te maken, ze hebben zoveel moois en ik kreeg wat last van keuzestress. Uiteindelijk koos ik voor Milas zijn kamer de ‘Wij zijn één‘ en ‘Dromendanser‘ poster en de ‘Giraffe piano‘ gedrukt op hout. Deze prints passen qua kleur en stijl perfect bij zijn kamertje en het fleurt het geheel helemaal op!

posterlounge1

In ons oude huis had Emre op zijn kamer ook al een okergele kleur op de muur en ik was nog niet flauw van deze tint, ik besloot dezelfde kleur weer aan te brengen in zijn nieuwe kamer. Voor zijn kamer kocht ik niet heel veel nieuwe spullen, omdat hij gewoon nog heel veel leuke items had. Wel kocht ik leuke plastic kratjes om op te stapelen en hier zitten veel van zijn leesboeken in. Ook kreeg hij een mooie stoere lockerkast voor zijn kleding en zijn oude kast is naar Milas zijn kamer gegaan.

Ook Emre zijn kamer kon nog wel wat wanddecoratie gebruiken en voor hem was het iets makkelijker om een keuze te maken, gezien hij helemaal gek is op dinosaurussen! Ik ging dus op zoek naar muurdecoratie met een dino thema en dat hebben ze bij Posterlounge gelukkig ook volop. Ik koos voor ‘Het dino Alfabet‘ gedrukt op hout en voor de ‘Dinosaur Worldmap‘ poster. Niet alleen ik ben blij met het resultaat, ook Emre is helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe dino items!

posterlounge2

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te krijgen in de kamertjes van onze kindjes. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar het aanbod van Posterlounge.nl, ga dan zeker even naar hun websshop. Ook heb ik voor jullie nog iets heel leuks, want met de code: PS20Sanne krijg je maar liefst 20% korting van 14 t/m 21 juli. Ik vind Posterlounge namelijk een absolute aanrader, niet alleen vanwege het grote aanbod maar ook omdat ze een fijne service en een snelle levertijd hebben.