Wat staat er op mijn wishlist deze lente?

Wat staat er op mijn wishlist deze lente?

Sinds een aantal dagen is de lente officieel begonnen, al doet het weer op dit moment anders vermoeden. Nooit eerder keek ik zo erg uit naar de lente en ik merk aan alles dat ik behoefte heb aan de zon. Ik ben het natte en koude weer meer dan zat en ik heb ook heel veel zin om mijn kledingkast te vullen met leuke lente items en het huis te voorzien van wat nieuwe decoratie. Inmiddels heb ik al wel wat nieuwe lentekleding gekocht maar er zijn nog een aantal items die ik graag wil/nodig heb. Daarnaast vraagt een nieuw seizoen toch ook wel om een aantal veranderingen in huis, tenminste ik hou daar wel van! Benieuwd wat er op mijn wishlist staat deze lente, lees dan snel verder.

  1. Van jurken heb ik er nooit genoeg, dit exemplaar van Cotton Club €69,95  (favo nieuwe merk trouwens) vind ik helemaal leuk. Het overslagje, de print en de kleur liggen helemaal in mijn straatje!
  2. Steeds vaker zie ik mensen met hoeden op en ik begin het steeds leuker te vinden. Deze hoed van Zalando €14,99 vind ik erg leuk qua materiaal en past wat mij betreft erg goed bij de lente. Dit jaar gaan we naar Toscane op vakantie en ik zie mijzelf al helemaal flaneren inclusief hoed!
  3. Een leuke earparty vind ik nog steeds helemaal leuk maar ik zou graag nog een aantal nieuwe oorbellen willen toevoegen aan mijn huidige collectie. Deze leuke oorbellen van Labelkiki.com €14,95 & €19,95 vind ik helemaal leuk!
  4. Ook onze bank kan wel een aantal nieuwe sierkussens gebruiken. Bij ons word er door de kids best veel op de bank gezeten en ik merk dat de sierkussens het zwaar te verduren hebben. Naast dat de huidige kussens toe zijn aan vervanging, vind ik nieuwe kussens altijd zorgen voor een opfrisbeurt in huis. Dit leuke exemplaar koop je bij Wehkamp €19,99.
  5. Ik ben ook nog op zoek naar wat leuke nieuwe accessoires en ik werd in een oogopslag verliefd op deze hele leuke kandelaar. De kleur matched perfect met onze interieur en het model vind ik goed passen bij de ietwat bohemien stijl wat wij in huis hebben. Deze kandelaar is wederom te koop bij Wehkamp €54,95.
  6. Er staan al een aantal jaren cowboy boots in mijn kast maar toch wil ik graag nog een paar erbij hebben. Ik ben op zoek naar een paar in een wat lichtere kleur en deze van Bristol €69,99 vind ik helemaal leuk! Cowboy boots vind ik super leuk staan onder een rokje of onder een jurk en laat ik dat nou net veel in de kast hebben hangen.
  7. Tot slot ben ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe poef voor in huis. Op dit moment hebben we een okergeel kleurige poef maar deze is wel aan vervanging toe, zo vallen er steeds allemaal kleine bolletjes piepschuim uit tot mijn grote ergernis. Persoonlijke ben ik heel erg weg van deze Marokkaanse poef van Safaary.nl €99,95.