Stijl metamorfose met fotobehang

Stijl metamorfose met fotobehang

Bij de inrichting van een kamer of het creëren van een nieuwe look is het eerste waar je misschien aan denkt het wisselen van de accessoires. Met lampen, kussens en bijzettafeltjes kun je makkelijk bijvoorbeeld een boho stijl aan je kamer geven. Maar ook fotobehang kan je hierbij helpen. “Fotobehang?” hoor ik je denken. Graag vertel ik meer over een stijl metamorfose met fotobehang.

Met fotobehang tover je in één keer een hele wand in je kamer om. Het is dus een makkelijke manier om je kamer een nieuw uiterlijk te geven. Bij fotobehangen.nl vind je een uitgebreide collectie met origineel fotobehang in allerlei stijlen. Of je nu, net als ik, liefhebber bent van een felle kleur zoals okergeel of juist een natuurlijke look in je kamer wenst, je vindt fotobehang in allerlei kleuren en met gevarieerde afbeeldingen in de uitgebreide collectie.

fotobehang2

Soorten fotobehang

Als je gaat kijken naar een fotobehang zul je verschillende materialen zien die aangeboden worden. Hoe weet je nu welke je moet kiezen en het meest geschikt is voor jouw wand? Je zult voornamelijk papieren behang en vliesbehang tegenkomen als je op zoek gaat naar een fotobehang. Papieren behang wordt normaal gesproken in delen geleverd die je naast elkaar en boven elkaar op de muur plakt. Vliesbehang wordt in smalle banen geleverd die je strak naast elkaar opplakt. Tegenwoordig bieden gespecialiseerde websites ook bijvoorbeeld airtex en vyniel behang aan. Airtex behang wordt in één stuk geprint, waardoor je geen naden op de muur krijgt. Vyniel behang is vaak zwaarder dan vliesbehang en kan in bredere banen gedrukt worden, waardoor je dus minder naden te zien krijgt. Natuurlijk zit er een prijsverschil tussen de verschillende materialen, kijk dus vooral wat het beste bij jouw budget en wensen past.

Fotobehang voor elke kamer

Het leuke van fotobehang is dat het geschikt is voor elke kamer in je woning. Vaak wordt gedacht dat je fotobehang alleen in de woonkamer kunt gebruiken, maar ook de slaapkamer kun je nu een nieuwe look geven. En wat dacht je van de baby- of kinderkamer? Ik heb zelfs wel eens gehoord van mensen die hun wc behangen hebben met fotobehang om een speciale look te krijgen. Ook de gang is trouwens een leuke ruimte om om te toveren, zodat je gelijk een mooie sfeer creërt als je de woning binnen stapt. Eigenlijk kun je elke muur in je huis als je wilt decoreren met een fotobehang.

Welke muur in jouw huis kan wel een metamorfose met fotobehang krijgen?