Mijn favoriete adresjes voor baby/kinderkamer decoratie

Mijn favoriete adresjes voor baby/kinderkamer decoratie

kinderkamer1

Als ik iets leuk vind dan is het bezig zijn met interieur en met de komst van baby nr. 2 kon ik weer helemaal losgaan, gezien Emre een nieuwe kamer heeft gekregen. Zoals je misschien wel weet staat het internet inmiddels vol met allerlei leuke kinderkamer accessoires webshops en ik kan mij voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete adresjes met jullie…

Wolf en Wolkje

De eerste webshop in mijn lijst is ‘Wolf en Wolkje‘. Deze Belgische webshop staat vol met leuke deco voor zowel baby als kinderkameraccessoires. Je vindt hier ook o.a. meubeltjes, verzorgingsspullen en origineel speelgoed. Eén van mijn favorieten!

Gras onder je voeten

Eigenlijk valt de volgende shop ‘Gras onder je voeten‘ in dezelfde categorie als de bovenstaande webshop. Ook zeker een persoonlijk favoriet. Bij Gras onder je voeten vind je de allerleukste en hipste kinderkamer accessoires en hebben ze ook een heel leuk assortiment kinderrugtassen.

Ps ik hou van jou

Ook ‘Ps ik hou van jou‘ mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. Wat ik vooral leuk vind aan deze shop is het uitgebreide assortiment speelgoed. Ze verkopen onwijs leuke en duurzame speelgoed van merken zoals bijvoorbeeld Djeco, Janod en Kids Concept.

kinderkamer2

Little Hipstar

De shop ‘Little Hipstar‘ heb ik nog maar kortgeleden ontdekt en ook hier vind je hele leuke originele accessoires voor baby-en kinderkamer. Deze webshop is gevestigd in Duitsland en heeft hierdoor net weer wat andere spulletjes dan de bovenstaande webshops. Eén klein nadeel, de verzendkosten zijn vrij hoog. Namelijk 13 Euro voor bestelling onder de 100 Euro maar bestel je voor meer dan dat bedrag dan is de verzending gratis.

De kleine zebra

Ook de ‘De Kleine Zebra‘ mocht niet ontbreken in dit lijstje. Deze webshop heeft kortgeleden een site make-over gehad en dat maakt het shoppen hier nog nét wat leuker. Ze hebben een ongelooflijk uitgebreid assortiment, van decoratie tot aan de leukste kinderserviesjes. Ook verkopen ze veel spullen van het merk Bloomingville, dit merk heeft sinds een tijdje ook veel kinderkamer accessoires.

Mevrouw Aardbei

Bij de shop ‘Mevrouw Aardbei‘ heb ik al meerdere bestellingen geplaatst en dit zegt denk ik wel genoeg. Ook deze shop staat boordevol leuke en unieke spulletjes voor een baby of kinderkamer. Ik vind vooral de categorie ‘slapen’ erg leuk, ze verkopen namelijk hele mooie lakens, dekbedovertrekken en wikkeldekens.

kinderkamer3

Sissy Boy

Een webshop waar ik ook regelmatig een kijkje neem is ‘Sissy Boy‘. Deze winkel heeft hele leuke kinderkameraccessoires en originele speelgoed en boeken. Deze winkelketen is natuurlijk heel erg bekent, maar wie weet was je hier nog niet helemaal van op de hoogte!

H&M

Ook ‘H&M Home‘ heeft regelmatig leuke kinderkamer spulletjes in het assortiment. Ik vind vooral de opbergmanden, dekbedovertrekken en kussens altijd erg leuk. En dat voor een heel betaalbare prijs.

Dille & Kamille

Dit lijstje sluit ik af met ‘Dille & Kamille‘. Het is misschien niet direct de winkel waar je aan denkt als je op zoek bent naar kinderkamer accessoires. Maar geloof me, ze hebben erg leuke spulletjes en ook nog eens heel erg betaalbaar. Ze verkopen niet alleen deco maar ze hebben ook hele toffe houten speelgoed in het assortiment.

Mocht jij nou ook nog leuke adresjes weten voor kinderkameraccessoires, deel ze dan vooral hieronder bij de comment.