Waarom een betontafel kiezen voor je interieur?

Wil je een stoere look geven aan je huis dan is een betontafel misschien wel een hele goede optie voor je. Meubels met een betonnen look, maar ook bijvoorbeeld een betonnen aanrechtblad, zijn helemaal de trend van dit moment op het gebied van interieur. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten eettafels te verkrijgen, bijvoorbeeld gemaakt van hout, staal, kunststof maar dus ook van beton. Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een betontafel, wat zijn nu de voordelen hiervan?

Gemaakt van BalsaBeton

Bij Robuustetafels.nl vind je veel verschillende betontafels, gemaakt van BalsaBeton. Het blad van deze tafels wordt vervaardigd door een innovatieve betontechniek en BalsaBeton bestaat uit een speciale samenstelling. Zo is het blad hard en robuust en deze wordt gemaakt op een ambachtelijke manier. Doordat het blad ambachtelijk wordt gemaakt is ieder blad uniek en dat maakt je tafel natuurlijk ook heel uniek! BalsaBeton heeft een behoorlijk aantal voordelen, zo is een BalsaBeton 80% lichter dan normaal beton en daarom juist zo geschikt voor het gebruik bij meubelen. Daarnaast kun je BalsaBeton in verschillende grijs tinten bestellen zodat het altijd past bij jouw interieur. Ten slotte nog een hele goede reden, een betontafel gaat levenslang mee!

betontafel1

Onderhoud is gemakkelijk

Misschien denk je bij een tafel met een betonblad dat het moeilijk schoon te houden is? Gelukkig is dat niet het geval! Een betontafel is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek en mochten er toch hardnekkige vlekken ontstaan, gebruik dan groene zeep en je tafel is binnen no-time weer schoon. Een betontafel heeft niet veel onderhoud nodig, niet zoals een houten tafel bijvoorbeeld die je om de zoveel tijd moet lakken, olien of waxen. Heel af en toe een doekje eroverheen en dat is meer dan voldoende!

Een tafel helemaal naar je eigen smaak

Het leuke van een betontafel is ook dat je vaak de onderstel zelf kunt uitkiezen. Niet alleen qua vorm maar ook de kleur kun je zelf uitkiezen, in ieder geval bij Robuustetafels.nl. Naast de kleur kun je ook de afwerking bepalen, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tafel met een betonblad met matzwarte poten eronder. Hoe tof is dat? Daarnaast kun je ook nog zelf helemaal de maat bepalen van je tafel.

Een betontafel is tijdloos

Ten slotte, een tafel gemaakt van beton is hartstikke tijdloos en kan op zoveel verschillende manieren worden gecombineerd. Een tafel met beton staat mooi in combinatie met leren eetkamerstoelen maar staat ook heel tof in combinatie met mooie designerstoeltjes. Daarnaast vind ik een betontafel een stoer randje geven aan je interieur maar past wel bij veel verschillende woonstijlen, zoals bijvoorbeeld; industrieel, landelijk en strak. Het is maar nét waarmee je de tafel combineert!

Wat vind jij van een tafel of meubelen met een betonlook? Let me know…

Comments are closed.