Dé keukentrends voor 2020

Dat een keuken heel bepalend is voor het interieur, weet ik inmiddels als geen ander sinds we verhuisd zijn. Onze keuken heeft namelijk een centrale plek in het huis en ik ben heel blij dat ons interieur en de rest van het huis goed past bij de stijl van de keuken. Het hebben van een mooie keuken wordt voor veel mensen ook steeds belangrijker en dat zie je ook terug aan het grote aanbod, de diverse stijlen én het feit dat de keuken tegenwoordig als onderdeel van het interieur wordt gezien. Ook zie je dat steeds meer mensen kiezen voor een keuken op maat, de stijl maar ook de indeling van je keuken is namelijk heel persoonlijk. Want wat voor de één werkt, kan voor een ander juist niet werken. De mogelijkheden qua keukens zijn tegenwoordig eindeloos en het leek mij wel leuk om de keukentrends voor volgend jaar aan jullie te laten zien…

keukenmarmer

Ga voor een marmeren keukenblad

Wat mij heel erg opviel is dat je veel keukens gaat zien met marmeren aanrechtbladen. Het mooie van dit materiaal is dat elk keukenblad uniek is en dat het een luxe en levendige uitstraling geeft.  Je kunt vaak kiezen uit heel veel verschillende kleuren marmer, van wit tot aan groen en zo kun je op zoek gaan naar wat het beste past bij de kleur van bijvoorbeeld je keukenkastjes. Persoonlijk vind ik een aanrechtblad van marmer erg mooi staan in combinatie met donker gekleurde kastjes met een matte afwerking. Ook al is marmer erg mooi, het is wel een natuurproduct en heeft wat onderhoud nodig en is ook redelijk kwetsbaar, iets waar je van tevoren wel rekening mee moet houden.

Natuurlijke materialen zoals hout

Natuurlijke materialen en duurzaamheid is ook een hele belangrijke trend in 2020. Een houten keuken is dan ook iets wat je heel veel gaat zien de komende jaren. Je hebt uiteraard allerlei verschillende soorten hout, zoals eiken maar ook olijfhout is in opkomst. Het mooie van olijfhout is dat het heel levendig en ontzettend sterk is waardoor je jarenlang plezier gaat hebben van je keuken. Persoonlijk vind ik olijfhout prachtig staan in combinatie met bijvoorbeeld een betonnen aanrechtblad, op die manier creëer je een hele stoere keuken wat bijvoorbeeld perfect past bij een industrieel interieur.
keukenhout

Unieke knoppen en handgrepen

Tien jaar geleden had je bij een keukenzaak misschien de keuze uit een aantal handgrepen, tegenwoordig is dat een heel ander verhaal. Een bijzondere handgreep kan zorgen voor een minder saaie uitstraling en kan zelfs je oude keuken een frisse update geven. En mocht een keukenzaak niet de knoppen of handgrepen hebben die jij zoekt, kijk dan ook eens bij winkels zoals; Sissy-Boy, Zara Home en Home Stock. Hier hebben ze namelijk de meest uiteenlopende handgrepen, van marmer tot aan gouden olifantenhoofden.

Zwart maar ook goud en koperen details

De afgelopen twee jaar zag je ontzettend veel zwarte details in de keuken, zoals bijvoorbeeld zwarte kranen, wasbakken en apparatuur. Deze zwarte elementen blijven gelukkig een trend, ik vind het namelijk heel erg mooi maar ook gouden en koperen details zijn up-coming. Ik vind een mat gouden kraan bijvoorbeeld prachtig combineren met een marmeren aanrechtblad voor een hele luxe uitstraling. Wanneer je hiervoor kiest krijgt je keuken meteen een meer uitgesproken uitstraling en kun je het ook goed afstemmen met de rest van je interieur.

Dit zijn dé keukentrends voor 2020 en ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan vindt en wat jouw favoriete trend is?

(Dit artikel is in samenwerking met tinello.nl)

10 Comments on Dé keukentrends voor 2020

 1. cbd gummies
  18 juli 2020 at 15:58 (3 weken ago)

  I’m the business owner of JustCBD Store company (justcbdstore.com) and I am currently trying to develop my wholesale side of company. I really hope that anybody at targetdomain is able to provide some guidance ! I considered that the most effective way to do this would be to connect to vape companies and cbd retailers. I was really hoping if anybody at all could suggest a reliable web-site where I can purchase CBD Shops Business Lists I am presently reviewing creativebeartech.com, theeliquidboutique.co.uk and wowitloveithaveit.com. Not sure which one would be the most ideal option and would appreciate any advice on this. Or would it be much simpler for me to scrape my own leads? Ideas?

  Beantwoorden
 2. Poppy Mitchell
  23 juli 2020 at 04:00 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Japanese Single Mom living in Los Angeles, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 3. Extreme Green
  28 juli 2020 at 16:34 (2 weken ago)

  I wanted to thank you for this fantastic read!! I definitely enjoyed every bit of it. I’ve got you bookmarked to look at new stuff you post…

  Beantwoorden
 4. Scam Reviews
  29 juli 2020 at 00:57 (2 weken ago)

  An intriguing discussion is worth comment. I do believe that you ought to write more about this subject, it may not be a taboo subject but generally people do not talk about these topics. To the next! Many thanks!!

  Beantwoorden
 5. 1st Counsel
  30 juli 2020 at 12:18 (1 week ago)

  Great article! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the good writing.

  Beantwoorden
 6. Love Vibes
  30 juli 2020 at 17:59 (1 week ago)

  An intriguing discussion is worth comment. I do think that you should publish more about this subject matter, it may not be a taboo subject but usually people do not discuss such issues. To the next! Cheers!!

  Beantwoorden
 7. SEO company in Phoenix
  1 augustus 2020 at 04:56 (1 week ago)

  I blog frequently and I really thank you for your content. The article has truly peaked my interest. I’m going to bookmark your blog and keep checking for new details about once per week. I opted in for your RSS feed as well.

  Beantwoorden
 8. Short Sales Experts
  1 augustus 2020 at 18:07 (1 week ago)

  It’s hard to find well-informed people about this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  Beantwoorden
 9. Scams Reviews
  3 augustus 2020 at 04:27 (6 dagen ago)

  I blog often and I really appreciate your content. This article has really peaked my interest. I will bookmark your website and keep checking for new information about once a week. I opted in for your Feed too.

  Beantwoorden
 10. Brynleigh Anderson
  6 augustus 2020 at 01:46 (3 dagen ago)

  I am 61 yrs. old. I have been using Lifecell All-in-One Anti-aging Treatment for about 4 years. I use it as my day cream. I have tried many very expensive face creams and Lifecell is still the best! Aside from its anti-aging benefits – fewer wrinkles, firms & tones, evens out my skin tone ( I am prone to skin pigments), it is a great make-up base. It is also great for travel because it is All-in-One skincare. I am sure a lot more women have great reviews. Their customer is excellent via email & via phone. Thank you, LifeCell for great product & company.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *