Sneak Peek: Office Make-over

Inmiddels wonen we alweer een hele tijd in ons huis en mijn werkkamer zag er al 3 jaar hetzelfde uit. Sinds een poosje begon het een beetje te kriebelen, ik kreeg zin om mijn werkruimte een make-over te geven. Ik ben gek op de Scandinavische stijl en ook de ‘koper’ trend heeft mijn hart veroverd. Direct zonder te twijfelen wist ik dus welke nieuwe stijl mijn werkkamer moest gaan krijgen, van meisjesachtig roze naar een strakke en meer volwassen stijl…

office9 office2] office5 office4 office1 office3 office6 office8 office7

Als ik nu mijn werkkamer binnenloop dan straalt het veel rust uit en dat was ook helemaal mijn bedoeling. Mijn kamer heeft wat minder ditjes en datjes dan voorheen, en is voor mij dé ideale werkplek geworden. De basis van mijn meubelen zijn allemaal strak en wit en ik ben heel blij dat ik daar toen der tijd voor heb gekozen, nu hoefde ik namelijk alleen maar nieuwe accessoires te kopen. Ik ben heel blij met het resultaat, al is mijn kamer nog niet helemaal af maar zodra die helemaal klaar is zal ik een video opnemen met het eindresultaat.

Ik ben heel benieuwd wat jullie eerste indruk is? Let me know!

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Sneak Peek: Office Make-over

 1. Laura
  17 juni 2015 at 09:33 (5 jaar ago)

  Wat een mooi rek! Zou je me kunnen vertellen waar die vandaan komt?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   17 juni 2015 at 15:50 (5 jaar ago)

   Hoi Laura,

   Ik heb het rek gekocht bij Gamma, het is eigenlijk een tuinscherm. Ook de Hema verkoopt ze, dan wel echt bedoelt als wandrek alleen zijn deze wel ietsjes kleiner.

   Beantwoorden
 2. Nicole
  17 juni 2015 at 09:55 (5 jaar ago)

  Wauw het ziet er echt prachtig uit!

  Beantwoorden
 3. Fleur
  17 juni 2015 at 11:47 (5 jaar ago)

  Ziet er mooi strak uit. Kleuren zijn inderdaad lekker rustig. Ben benieuwd naar het eindresultaat!

  Beantwoorden
 4. Anita
  17 juni 2015 at 15:56 (5 jaar ago)

  Wat ziet dat er leuk uit! Hele leuke stijl heb je ook.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  17 juni 2015 at 17:25 (5 jaar ago)

  Leuk gedaan, zeker dat rek; love it!

  Beantwoorden
 6. Manon
  17 juni 2015 at 20:18 (5 jaar ago)

  Zo dat ziet er erg gezellig en strak uit, wat een mooi kantoor!

  Beantwoorden
 7. Emma
  19 juni 2015 at 18:27 (5 jaar ago)

  Wauw wat ziet dit er al leuk uit zeg!! Vooral het rek vind ik geweldig.
  Ik woon waarschijnlijk nog wel een jaar of 2, 3 in mijn huidige appartement, maar droom steeds vaker over het inrichten van een mooi nieuwbouwhuis later hahah

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *