Mooie keuken en badkamer inspiratie

Zoals jullie weten zijn wij onlangs verhuisd en voordat we gingen zoeken naar ons droomhuis, maakten wij een lijstje met dingen waar het nieuwe huis aan moest voldoen. Zo wilden we heel graag een wat ruimere tuin, een eigen oprit maar ook een mooie keuken en badkamer. Waar we voorheen woonden hadden we namelijk een redelijke basic badkamer en keuken die allebei ook al wat verouderd waren. En gezien ik heel erg hou van bakken en koken maar óók van badderen, was een iets luxere keuken en badkamer zeer welkom. Met het nieuwe huis waarin we nu wonen zijn die wensen zeker uitgekomen en hebben we nu een prachtige luxe keuken én badkamer en dat maakt zeker een verschil…

Ik vind een huis namelijk een stuk mooier wanneer de keuken en badkamer past bij het huis. Een keuken is natuurlijk ook heel bepalend voor je interieur en het is extra mooi wanneer de stijl van de keuken aansluit op je interieur. Wij hadden heel veel geluk dat in het huis waar wij nu wonen zowel de keuken als de badkamer bij ons in de smaak viel en goed aansloot bij onze stijl. Toch zijn er vast genoeg mensen die graag een andere keuken of badkamer willen hebben, of mensen die bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis laten bouwen. Mocht je namelijk kiezen voor een nieuwbouwhuis dan moet je in veel van de gevallen de keuken en badkamer nog zelf uitkiezen. Het leek mij daarom wel leuk om wat mooie keuken en badkamer inspiratie met jullie te delen.

Tegenwoordig heb je voor ieder zijn of haar smaak wel een keuken, of je nu houdt van landelijk, modern, design, natuurlijk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder zie je mijn favoriete keukens en ik ben heel benieuwd welke jou het meeste aanspreekt? Wanneer ik nu een keuken moest uitzoeken dan zou ik waarschijnlijk gaan voor een keuken met matzwarte kastjes en een marmeren of betonlook aanrechtblad, maar ook de roze keuken vind ik helemaal het einde. Al vermoed ik dat mijn man hier net iets anders over denkt…

keukens2

Niet alleen zijn er heel veel verschillende stijlen keukens, ook qua badkamers is er genoeg te vinden. Ik vind vooral badkamers met zwarte sanitair op dit moment heel mooi en dat is dus nu ook zeker mijn favoriete stijl. Wel vraag ik mij af of je niet heel erg last krijgt van kalkaanslag, dus of het echt heel praktisch is? Maar we weten ook allemaal wel dat praktisch en mooi niet altijd samengaat.

badkamers

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie smaak is qua badkamers en keukens en of jullie de bovenstaande inspiratie mooi vinden. Wat is jouw favoriete stijl?

Comments are closed.