Leuke kinderkamer verlichting van Mr Maria

Zoals jullie allemaal wel weten ben ik altijd erg bezig met interieur en hier schrijf ik dan ook regelmatig over. Na de komst van mijn beide kindjes ben ik ook echt fan geworden van alles wat met baby en kinderkamers te maken heeft. Zo vond ik het ontzettend leuk om de babykamer in te richten en verheug ik mij enorm op het einde van dit jaar wanneer wij deze ruimte gaan omtoveren in een peuterkamer voor Milas. De moodboard voor deze kamer is uiteraard al in de maak, deze zal ik binnenkort ook met jullie delen, alleen ben ik nu nog op zoek naar leuke en originele verlichting. En zo begon ik mijn zoektocht en kwam ik bij een heel leuk Nederlands designmerk uit…

nijntjelamp

Lampen collectie van Mr Maria

Tijdens mijn online zoektocht kwam ik dus het merk Mr Maria tegen. Misschien dat jullie dit merk nog niet kennen, maar wanneer ik vertel dat zij o.a achter de Nijntje lamp zit gaat er ongetwijfeld wél een lampje branden. Mr Maria is een Nederlands designstudio dat gevestigd is in Amsterdam en waar we als Nederlanders absoluut trots op mogen zijn. In hun collectie hebben ze naast de Nijntje lampen ook andere verlichting en wat direct opvalt is dat ze altijd kiezen voor een tijdloos en eenvoudig ontwerp, hierdoor passen de lampen erg goed bij verschillende stijlen baby en kinderkamer.

nijntjelamp1

Nijntje lampen van Mr Maria

Maar wanneer ik moet kiezen wat ik de leukste lampen van Mr Maria vind, dan zijn dat toch wel de Nijntje lampen. Iedereen kent uiteraard dit schattige konijntje van Dick Bruna en Nijntje is over de hele wereld bekend. Wie is er niet mee opgegroeid? De lampen kenmerken zich vooral door haar eenvoudig ontwerp en daarom zijn deze lampen perfect om te gebruiken als interieur item voor in een kinderkamer. In de Nijntje collectie vind je vijf verschillende lampen in verschillende groottes. Zo heb je een Nijntje nachtlampje van 30 cm en heb je ook de Nijntje Icon van maar liefst 2 meter hoog, wat een ware eyecatcher in je interieur is. Twee lampen uit de Nijntje collectie kun je op afstand bedienen en hebben een Dim, Wake-up en Slaaptimer functie, wat natuurlijk ontzettend handig is!

Het merk Mr Maria heeft er in ieder geval weer een nieuwe fan bij en ik ben heel benieuwd of jullie het merk al kenden en wat jullie van de Nijntje lampen vinden? 

Comments are closed.