Hippe posters bij JUNIQE.nl

Hippe posters bij JUNIQE.nl

posters

Mijn werkkamer was heel lang niet meer echt ruimte waar ik lekker in kon werken, het zag er meer uit als een rommelhok. Het is namelijk zo, onze voormalige inloopkast is de babykamer geworden en je begrijpt waar de spullen afkomstig uit deze ruimte toen  zijn heen verhuist. Inderdaad, naar mijn werkkamer. Inmiddels heb ik beetje bij beetje mijn werkkamer opgeruimd en ik kan er nu weer lekker zitten te bloggen. Er staat alleen nog een hele grote lege RIBBA lijst van IKEA tegen de muur en deze mag na al die jaren wel eens gevuld worden met een gave poster. En daar begon mijn zoektocht op het wereldwijde web en al snel kwam ik uit bij JUNIQE.nl, wat een gave webshop!

Deze shop verkoopt voornamelijk posters in allerlei formaten, van grafische tot aan botanische prints. En dat voor best betaalbare prijzen. Als je eenmaal deze shop hebt ontdekt, denk ik dat je niet lang kale muren meer in je huis (kamer) hebt. Voor ieder wat wils….Hieronder heb ik mijn favorieten verzameld en ik ben erg benieuwd wat jij van deze posters vindt?

junique

Ik zelf kan nog niet helemaal een keuze maken maar ik weet 100% zeker dat ik binnenkort een bestelling plaats…

Ten slotte wil ik nog even vermelden dat deze blogpost niet gesponsord is, ik ben gewoon heel enthousiast over JUNIQE.nl en ze verdienen gewoon wat aandacht!