De leukste (gratis) Botanische printables voor in huis!

De leukste (gratis) Botanische printables voor in huis!

botanical101

Een grote interieur trend op dit moment is de botanische stijl, vooral afbeeldingen aan de muur van planten en insecten zie je voorbij komen. En wil je niet te veel geld uitgeven aan zo’n print, gelukkig heb je een heleboel gratis afbeeldingen op het internet die je zelf uit kunt printen. Stop deze afbeeldingen in een lijst en je hebt heel goedkoop iets leuks aan de wand. Hieronder heb ik mijn favorieten verzameld…

Planten & Bloemen
print1

Insecten & vogels

print3

Ben je op zoek naar meer gratis printables, op vintageprintable.com vind je een heleboel leuke, van afbeeldingen van dieren tot aan mooie gekleurde bloemen. Wat vind jij van de botanische trend voor in huis?