Inspiratie voor leuke & gezonde traktaties

Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf, over ongeveer een maand viert Emre alweer zijn derde verjaardag. Uiteraard zijn de voorbereiding voor zijn verjaardagsfeestje al begonnen maar omdat de kleine man ook naar de peuterspeelzaal gaat, zal ik ook aan de slag moeten gaan voor een traktatie. Natuurlijk vind ik dit hartstikke leuk maar ik heb ook wel een beetje last van keuzestress, op Pinterest zie ik namelijk ontzettend veel leuke traktaties voorbij komen en dat maakt het kiezen gewoon lastig. Ik wil namelijk graag iets leuks maken, het moet niet te veel werk zijn en het moet daarnaast ook nog eens gezond zijn. Een definitieve keuze heb ik nog niet gemaakt maar hieronder zie je wel mijn favorieten, één van deze gaat het wel worden denk ik…

trak1 trak2 trak3 traktatie5 trak4

trak6 trak7 trak8

Welke van de bovenstaande traktatie vind jij het leukst?

1 Comment on Inspiratie voor leuke & gezonde traktaties

  1. Gelukjes van maris
    8 februari 2019 at 07:46 (1 jaar ago)

    Ik vind de aardbeienluchtballons en de beertjes heel schattig. Zelf maakte ik voor haar eerste keer trakteren bananenmeisjes. Hierover schreef ik ook een blogpost dus als je nieuwsgierig bent kun je natuurlijk even komen gluren. Met wat simpele aanpassingen zo om te toveren voor een jongen denk k.

    X

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *