5 x Originele en persoonlijke cadeaus voor kids

Het internet staat er helemaal vol mee, ik heb het over leuke en originele spulletjes voor kinderen. Ik vind het altijd heel erg leuk om voor een verjaardag of een geboorte van een kind een origineel cadeau te geven. Het liefst struin ik hier het hele world wide web voor af, op zoek naar dat ene hele originele item waarvan je ook zeker weet dat diegene dat nog niet heeft. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar een bijzonder cadeau voor een kind, dan gaat dit artikel je hier vast en zeker bij helpen…

kids1cad

Een gepersonaliseerd boek

Hoe leuk is het als je een boek kunt krijgen die helemaal gepersonaliseerd is, een boek waarin bijvoorbeeld het kind de hoofdrol in speelt. Op meerdere sites kun je tegenwoordig boeken personaliseren en dat is natuurlijk echt een uniek cadeau. Ook heel leuk voor later wanneer het kind ouder is om in de kast te hebben. Op de website van Wonderbly vind je super veel verschillende kinderboeken die je persoonlijk kunt maken in een handomdraai, zeker de moeite waard om even te bekijken.

rompers

Een bedrukte romper

Wanneer er een kindje is geboren is het natuurlijk heel leuk om met iets persoonlijks aan te komen, bijvoorbeeld een rompertje die je zelf hebt laten bedrukken. Persoonlijk ben ik niet zo van de namen of “grappige” quote rompertjes, maar het is natuurlijk wel heel leuk om een rompertje te voorzien van een leuk printje. Stel je voor de papa en mama zijn groot fan van een bepaald dier, dan kun je hier natuurlijk een leuk printje van maken. Op de website van Reclameland kun je dit laten doen. Hier kun je trouwens heel veel verschillende dingen laten bedrukken, bijvoorbeeld geboortekaartjes, posters, kleurplaten, tafelzeil en onderzetters bedrukken.

lunchbox

Custom made lunchtrommel

Zoals jullie misschien wel weten gaat Emre bijna naar de basisschool. Ik ben al helemaal op zoek gegaan naar leuke lunchtrommels en gezien hij helemaal gek is van dino’s moet het uiteraard een trommel zijn in dino thema. Helaas heb ik nog niet een hele leuke gevonden en daarom besloot ik op zoek te gaan naar een site waar je zelf broodtrommels kunt customizen. En die heb ik gevonden, op de website van MyMepal kun je dit heel gemakkelijk doen. Je kunt kiezen uit standaard afbeeldingen maar je kunt ook je eigen ontwerp uploaden. Super leuk en natuurlijk ook heel tof om cadeau te doen.

geboorteposter

Mooie geboorteposter

Geboorteposters zie je steeds meer en vind ik super leuk! Het staat vaak erg mooi in de babykamer en daarnaast is het ook een heel tof aandenken voor later. Een geboorteposter is een erg mooi cadeau om te geven bij de geboorte en ik weet bijna zeker dat de ouders het ook heel erg leuk vinden. Ik vind de geboorteposters van Mrstarsky erg mooi. Door de geboortedatum en tijd in te vullen, krijg je op de poster de stand van de sterren te zien op het moment van de geboorte. Je kunt kiezen uit meerdere ontwerpen en zo kun je ervoor zorgen dat de poster goed past bij de stijl van de kinderkamer.

naampuzzel

Leuke naampuzzel

Ten slotte sluit ik dit artikel af met een hele leuke naampuzzel. Ik bedoel, hoe persoonlijk wil je hebt hebben? Deze puzzel zag ik voorbij komen op de site CRE8. De puzzel ziet er qua vormgeving en materiaal erg mooi uit. Je kunt kiezen uit de aantal letters en daarnaast kun je ook zelf de kleuren aangeven. Super leuk om cadeau te doen bij de geboorte maar ook zeker voor de verjaardag van een peuter, kan hij of zij direct gaan puzzelen!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de bovenstaande suggesties vinden? Weet jij ook nog leuke originele cadeaus voor kids?

Comments are closed.