De leukste IKEA DUKTIG speelgoedkeuken hacks

De leukste IKEA DUKTIG speelgoedkeuken hacks

We kennen ongetwijfeld allemaal wel de bekende IKEA DUKTIG speelgoedkeuken, tenminste mensen met kinderen vast en zeker. Ik vermoed eigenlijk dat de helft van de mensen met jonge kinderen er wel eentje in huis heeft staan, wij behoren in ieder geval tot die groep. Het keukentje vind ik er heel leuk uitzien, ik hou namelijk van houten speelgoed en het keukentje is vrij neutraal waardoor die goed past in de meeste interieurs. Maar je kunt deze speelgoedkeukens ook een hele leuke upgrade geven en vandaag heb ik de leukste DUKTIG hacks verzameld en die vind je hieronder…

duktig1 duktig2 duktig3 duktig4 duktig5 duktig6 duktig7 duktig8 duktig9

duktig10

Welke van de bovenstaande keukentjes vind jij de leukste?