Free Printable: Tropical Toekan

Ruim een week geleden deelde ik weer eens een free printable met jullie, namelijk een poster met een Monstera plant erop. Toen beloofde ik al om snel nog een poster te plaatsen die je gratis kunt downloaden. Een tijdje terug maakte ik een poster met daarop een Toekan, helemaal leuk voor een kinderkamer. Hieronder vind je de poster en deze kun je gratis via de link downloaden. Mocht je de poster gaan gebruiken dan zou ik het heel leuk vinden als je mij dit laat weten…

toekan1

Tropical Toekan

Nog even een tip voor het printen. Mocht je zelf geen kleurprinter hebben dan kun je dit heel goedkoop via Staples.nl (niet gesponsord) doen. Je kunt hier ook verschillende soorten papier kiezen, bijvoorbeeld met glans wat voor een poster extra mooi is. Binnen een aantal dagen is je print klaar en kun je het ophalen in één van de dichtstbijzijnde Staples vestigingen.

Comments are closed.