2 x een leuke poster voor in de babykamer

2 x een leuke poster voor in de babykamer

Sinds ik Illustrator steeds meer en meer onder de knie heb, ben ik helemaal into posters en kaartjes maken. Op dit moment heb ik al een hele stapel klaar liggen om te publiceren. Vandaag heb ik twee verschillende posters gemaakt met een wolkjes thema. Twee hele leuke posters die wat mij betreft perfect zijn voor een baby/kinderkamer. De okergele variant hangt in ieder geval al in Emre’s kamertje. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de posters vinden en in dit artikel vind je uiteraard de links waarmee je de posters kunt downloaden…

dreambigart1

Zoals je hieronder kunt zien heb ik de posters in verschillende kleuren gemaakt. Op die manier kun je een poster kiezen die qua kleur goed past bij de kamer. Mocht je trouwens heel goedkoop willen printen? Kijk dan even op de site van Staples, klik hier (no spon).

dreambigart5

poster roze, poster okergeel & poster mintgroen

dreambigart4

poster mintgroen / poster lichtblauw / poster roze

Mocht je de poster(s) gaan gebruiken, ik zou het super leuk vinden om een foto hiervan te zien. Je kunt mij altijd taggen via Instagram en mijn gebruikersnaam is: psdoorsanne_nl. Volgende week heb ik weer een leuke printable voor jullie in petto!