De kleine keuken

Als ouder zijnde wil je natuurlijk het beste voor je kindje(s). Dit begint al tijdens je zwangerschap. Je houdt bijvoorbeeld rekening met wat je eet en drinkt, probeert zo min mogelijk gestrest door het leven te gaan en zo zijn er nog talloze voorbeelden te noemen waarin je rekening houdt met het je kindje in je buik. En nadat je kindje is geboren zet dit zich voort. Iedere ouder doet het natuurlijk op z’n eigen manier en dat is alleen maar mooi…

Wij hebben bijvoorbeeld besloten om Emre geen suiker te gaan geven, in ieder geval tot aan zijn 1e jaar. Dit gaat ook helemaal prima! Zo is hij dol op water en thee zonder suiker en hebben we dankzij ‘de Kleine Keuken’ genoeg keuze qua gezonde en verantwoorde tussendoortjes die oprecht lekker zijn. Vandaar dus ook dit artikel, ik wil jullie namelijk heel graag wat meer vertellen over ‘de Kleine Keuken’. En voordat ik verder ga, dit artikel is niet gesponsord. Ik ben gewoon enthousiast!

dekleinekeuken

Wij bestellen altijd onze boodschappen bij de Jumbo en zo heb ik het merk ‘de Kleine Keuken’ ontdekt. En dit is wat ze over ze zichzelf zeggen:

Geïnspireerd door onze eigen kinderen maken wij het beste ‘lekkers’ in onze kleine Keuken. Van verse maaltijdjes tot hele goede koekjes, smakelijk broodbeleg en lekkere tussendoortjes. Gegarandeerd vrij van geraffineerde suikers, slechte vetten, rare toevoegingen of zout. Alleen maar gemaakt met biologische, voedzame ingrediënten waar kleine buikjes en mondjes blij van worden. Want wij vinden, dat het nooit te vroeg is voor goede smaak!

De Kleine Keuken heeft verschillende soorten voedingsmiddelen in het assortiment, van broodbeleg tot aan lekkere koekjes. Mijn favorieten, of beter gezegd, Emre’s favorieten zijn; Biologische zachte baby koekjes, Biologische Groentenwolkjes, Pindakaas en Appel en Peer stroop. Omdat ik altijd alles zelf eerst proef voordat ik het aan Emre geef, kan ik vertellen dat de producten echt heel smaakvol zijn. In alle producten van de Kleine Keuken zitten dus geen gekke toevoegingen en heel belangrijk (voor ons) er worden geen geraffineerde suikers gebruikt. Ik ben erg blij dat ik dit merk heb ontdekt.

Dus ben jij op zoek naar verantwoord maar lekkere etenswaren voor je kindje, dan ben je bij de Kleine Keuken aan het juiste adres!

Comments are closed.