Free Printable: Pink monstera poster

Zo nu en dan, wanneer ik daar tijd voor heb, ben ik bezig met Illustrator. Het is een programma waarmee ik steeds meer kan en zo heb ik ook ontdekt dat je op een hele makkelijke manier foto’s kunt omzetten in illustraties. Dat gaf mij direct inspiratie om aan de slag te gaan met een ‘Monstera’ blad. Ik gaf de afbeelding ten slotte nog een roze achtergrond en voila, ik had ineens een poster. Zo simpel kan het zijn! Zelf vind ik het een super leuke poster en daarom leek het mij heel leuk om deze met jullie te delen. De poster kun je gratis downloaden via deze link: Poster Pink Monstera. Binnenkort zal ik nog een printable met jullie delen, namelijk een leuke voor de kinderkamer…

monsteraprint

Nog even een tip voor het printen. Mocht je zelf geen kleurprinter hebben dan kun je dit heel goedkoop via Staples.nl (niet gesponsord) doen. Binnen een aantal dagen is je print klaar en kun je het ophalen in één van de dichtstbijzijnde Staples vestigingen.

Comments are closed.