Mijn interieur wishlist voor het nieuwe huis!

Nog ongeveer 2 weken wachten en dan zullen we gaan verhuizen naar ons nieuwe huis. Ik ben al druk bezig met dozen inpakken, spullen doneren aan de kringloop en dingen verkopen via Marktplaats. Het huis waar wij gaan wonen is iets heel anders dan wat we nu hebben en het is ook echt wel ons droomhuis. Het is in ieder geval een heel sfeervol huis en ik kan niet wachten om te beginnen met inrichten. Inmiddels heb ik al heel wat nieuwe interieur spullen geshopt maar er blijft natuurlijk altijd iets te wensen over. Zo willen we bijvoorbeeld nog een nieuwe bank, een grote eettafel en nog wat decoratie en verlichting. Er staat dus nog het één en ander op mijn wishlist…

wishlist1

Onze huidige bank is ongeveer 7 jaar oud en is echt wel aan vervanging toe. De kussens zijn wat ingezakt en er zijn al de nodige bekers met drinken overheen gegaan. Je begrijpt, hoog tijd dus voor een nieuwe! Ik heb inmiddels na een lange zoektocht eentje gevonden, namelijk deze van Wehkamp. Het is een bank gemaakt van eco-leer en dat maakt de bank ook nog eens heel praktisch met jonge kinderen. De bank wil ik mooi gaan aankleden met wat mooie stoffen kussens en een wollen deken zodat de bank toch een ‘warme’ uitstraling krijgt.

wishlist2Omdat ik toch ook ga voor een andere stijl in onze woonkamer, wil ik ook graag een nieuwe vloerlamp. Zoals ik ook al eerder in een artikel schreef, wil ik een beetje een mix van bohemian en industrieel/stoer. Deze lamp van Sweetlivingshop.nl voldoet hier wat mij betreft volledig aan. Het is een stoere lamp gemaakt van metaal maar door de glazen bol past die wat mij betreft ook heel goed bij de bohemian stijl die ik voor ogen heb. Ook hebben wij glazen bollen hanglampen gekocht voor boven de eetkamertafel dus dat is ook een goede match.

wishlist3En over de eetkamertafel gesproken, ook die moet zeker vervangen worden. Wij hebben nu een redelijk kleine tafel en het mag allemaal wel wat groter gezien het nieuwe huis ook een stuk groter is. Deze mooie eetkamertafel heb ik gespot bij VidaXL en heeft een massief mango houten tafelblad met een zwarte metalen onderstel. Ook deze zal perfect passen bij de rest van het interieur en zal ik binnenkort zeker gaan bestellen.

wishlist4Als het gaat om accessoires dan heb ik eigenlijk al heel wat gekocht. Toch heb ik ook nog wat leuke woonaccessoires van Sweet Living Shop op mijn wishlist staan. Bijvoorbeeld deze hele leuke metalen dienblad die perfect zal staan op de eetkamertafel. Voor op de eetkamertafel heb ik al wat leuke accessoires gekocht, zoals een kandelaar en een grote vaas. Deze spullen staan waarschijnlijk erg mooi in combinatie met de stoere dienblad gemaakt van metaal.

Dit is mijn wishlist voor nu en ik denk dat hier vast nog wel wat bij gaat komen. Toch wil ik ook nog even afwachten totdat we er wonen zodat ik dan echt kan bepalen wat er nog mist. Ik zal zeker tegen de tijd dat we er wonen een update artikel plaatsen zodat jullie alvast een kijkje kunnen nemen in ons nieuwe huis. Welke van de bovenstaande items vind jij het leukst?

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *