3 x ansichtkaartjes waar je vrolijk van wordt!

ans10Creatief bezig zijn vind ik heel erg leuk om te doen. Of het nu bloggen, tekenen of ontwerpen is, ik word er gelukkig van. Een hele tijd terug ontwierp ik op een middag drie verschillende ansichtkaarten en ineens bedacht ik dat het wel leuk zou zijn als ik deze met jullie deel. Ik heb er weer PDF bestanden van gemaakt, net als met de poster een aantal maanden geleden, dus mocht je ze leuk vinden dan kun je ze via de links downloaden en uitprinten. Ik heb ook twee van de drie kaartjes laten drukken en dit deed ik bij Hallmark.nl (geen spon!), via de optie fotokaarten. Het liefst had ik de kaartjes met een matte finish gehad maar ik vind ze toch best goed gelukt! Ik ben heel benieuwd wat jullie van ze vinden…

icecream101

Kaart ijsje voorkant / Kaart ijsje achterkant

ans11

confettian1

Kaart confetti voorkant / Kaart confetti achterkant

ans12

watermeloen10111

Kaart meloen voorkant / Kaart meloen achterkant

Ik ben natuurlijk erg benieuw wat jullie van deze kaartjes vinden. De komende tijd ga ik elke weekend een printable plaatsen, met volgende week twee verschillende leuke posters op A4 formaat voor de kinderkamer. Dus hou mijn blog vooral in de gaten!