Geef een boho feeling aan je interieur

Zodra de herfst officieel was begonnen kreeg ik direct zin om mijn interieur te voorzien van wat nieuwe spullen, even nét de boel wat warmer en gezelliger maken. De stijl die ik op dit moment heel erg leuk vind en wat je ook veel ziet in de winkels, is de boho stijl. Deze stijl kenmerkt zich door o.a. drukke aztec prints, warme en natuurlijke materialen en veel etnische invloeden. Eigenlijk een beetje een mix van allerlei stijlen en dit bij elkaar geeft een nonchalante sfeer aan je interieur. Mocht je dit ook een toffe stijl vinden, hieronder mijn favoriete items die niet misstaan in een boho interieur.

bohointerieur

 

Vind jij deze stijl ook zo leuk? 

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on Geef een boho feeling aan je interieur

 1. Kirsten
  30 oktober 2018 at 10:51 (2 jaar ago)

  Ons interieur kan ook wel iets gezelliger. Het liefst wil ik graag een nieuwe salontafel maar we hebben nog niet echt iets betaalbaars gevonden. Deze stijl is wel erg leuk!

  Beantwoorden
 2. Liset - Beautydagboek
  30 oktober 2018 at 11:08 (2 jaar ago)

  Helemaal mijn stijl! Ik vind dat boho stijltje ook erg leuk, zolang het maar met zachte kleuren is :). Het kussen is favoriet!

  Beantwoorden
 3. Ginger Lifestyle
  31 oktober 2018 at 17:33 (2 jaar ago)

  Echt heel gaaf deze stijl! Ga kijken of dit in mijn huis te combineren is.

  Beantwoorden
 4. Marloes
  8 november 2018 at 20:57 (2 jaar ago)

  Super leuk! Ik ben ook helemaal dol op het boho/scandinavische stijltje!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *