De 5 allerleukste en origineelste boeken

Zelf ben ik dol op leuke, grappige en originele boeken. Inmiddels heb ik al een behoorlijke verzameling aan verschillende invul en tekenboeken. Laatst kwam ik een heel leuk boek tegen, namelijk ‘Het grote diplomaboek’, en dat inspireerde mij vervolgens om op zoek te gaan naar meer originele boeken. Hieronder zie je mijn 5 favorieten…

diploma1

Dit boek kwam ik dus laatst tegen, ‘Het grote diplomaboek’. Dit boek heeft 28 verschillende diploma’s en is heel geschikt voor mama’s, papa’s en kinderen. De diploma’s zijn zo vormgegeven dat je ze, of je kindje(s), nog kan inkleuren en invullen. In het boek vind je bijvoorbeeld een ‘veterdiploma’ en een ‘potjesdiploma’. Leuk om zelf te kopen maar ook heel erg leuk om cadeau te doen.

Het grote diplomaboek €14,99

achterbank

Met het boek ‘Op de achterbank’ in je auto hoeft nooit meer iemand zich te vervelen, vooral leuk voor je kinderen. In dit leuke doe-boek vind je o.a. allerlei leuke spelletjes die je speelt met of zonder telefoon, zoekplaten, raadsels en bingo. Met dit boek wordt de reistijd voor je gevoel ineens een stuk korter!

Op de achterbank €7,99

stad

Wil je je stad of dorp beter leren kennen, ga dan aan de slag met het boek ‘Ontdek je stad’. Vooral leuk voor kinderen van 6 toto 12 jaar! Met behulp van dit boek ga je op avontuur in je eigen stad. Er is ruimte om te tekenen en te plakken en het boek laat je op een hele andere manier naar je woonplaats kijken. Ook erg leuk om cadeau te doen…

Ontdek je stad €14,99

handlettering

Handlettering is helemaal hip en met het boek ‘Handlettering doe je zo’ kun je het gaan leren. Dit boek staat trouwens hoog op mijn verlanglijstje. In dit boek vind je allerlei handige tips, bijvoorbeeld welke materialen je nodig hebt en vind je stap-voor-stap handleidingen zodat jezelf de meest mooie letters kunt creëren.

Handlettering doe je zo €14,99

bucket

Het laatste boek ‘Het bucketlist boek’ staat vol met dingen die je gedaan móet hebben. Het is een doe-boek met ideeën die geschikt zij voor iedereen en in principe haalbaar zijn. Sommige opdrachten uit het boek zijn gemakkelijk af te vinden maar sommige zijn wat meer uitdagend. Opdrachten in het boek zijn bijvoorbeeld, een koe melken, op een tandem fietsen en een ijsje bestellen met minstens 5 bolletjes ijs.

Het bucketlist boek €14,99

Welke van de bovenstaande boeken gaan bij jouw op het verlanglijstje?

Comments are closed.