Fun met #FantaPlay!

Fun met #FantaPlay!

Speciaal voor deze zomer heeft Fanta een vrolijke limited edition verpakking ontwikkeld. Op verschillende Fanta producten (33cl blikje, 500ml fles en 1.5L fles voor de smaken Fanta Orange) vind je namelijk leuke afbeeldingen waarmee je op een creatieve manier een foto kunt maken. Het leuke is dat Fanta jou uitdaagt om een zo’n leuk mogelijke foto te maken waarmee je ook nog eens kans maakt op te gekke prijzen…

fantaplay

Ook ik ging aan de slag en hierboven zie je hoe ik zo creatief mogelijk op de foto ging met verschillende Fanta blikjes. Uiteraard kun je gaan voor een selfie maar het is natuurlijk ook heel fun om dit samen met je vrienden te doen. Gebruik in ieder geval je creativiteit en maak met de speciale Fanta verpakkingen een zo’n origineel mogelijke foto, deel deze vervolgens via social media met #FantaPlay. Elke week worden namelijk de beste 3 foto’s beloond met een super leuke prijs, dus doe vooral mee!

Voor meer informatie over deze leuke actie kijk je op de site van Fanta.nl.

(advertorial)