Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #5

Jeetje, wat was het dit keer lastig om vijf favorieten dingen van dit moment uit te kiezen. Ik heb zoveel leuke spullen deze maand gekocht en ontvangen dat ik echt heel goed moest nadenken. Zo heb ik natuurlijk mooie sneaker wedges gekocht en wat dacht je van mijn statement ketting van Pull & Bear? Ook ontving ik hele leuke spulletjes van eBay, waaronder mijn knockle ring. Toch heb ik uiteindelijk voor vijf andere favo’s gekozen, ook omdat jullie mijn schoenen, ketting en ring al voorbij hebben zien komen. Kijk je mee naar mijn favorieten?

Ze komen ook wel eens voorbij in ‘Een kijkje in mijn leven’ maar de laatste tijd drink ik elke ochtend een smoothie. Zo begin ik elke ochtend met lekker veel vitamines, een betere start van je dag kun je volgens mij niet hebben. De smoothie hierboven bevat: magere yoghurt, banaan, peer, appel en een snufje kaneel. Heel lekker!

Twee weken terug bladerde ik in de AH paasfolder en ik zag op meerdere pagina’s prachtige bloemen, namelijk: Ranonkels. Ik was op slag verliefd op deze mooie typische lentebloemen en ik moest ze gewoon hebben. Mijn vriend vindt het alleen heel erg zonde om bloemen te kopen gezien ze vaak niet langer dan een week staan. Ik besloot te zoeken naar kunst Ranonkels en ik kwam er al snel achter dat die gewoon bij Ikea verkrijgbaar zijn. Ze zijn dus niet echt maar ik kan er in ieder geval heel lang van genieten…

Ik hou van lijstjes maken, vooral to do lijstjes zijn favoriet. Voorheen deed ik dit gewoon op losse papiertjes, wat natuurlijk niet heel praktisch is. Sinds een tijdje heb ik een Moleskine boekje en hier kan ik mij helemaal in uit leven, inmiddels staat het boekje al vol met lijstjes, planningen en ideeën. Ik kan niet meer zonder!

Deze prachtige blush van H&M mag natuurlijk niet ontbreken. Ik vind dit zo’n mooie blush en de kwaliteit is ook nog eens heel goed. Ik schreef trouwens over deze blush ook al een review, die kun je hier lezen…

Ten slotte sluit ik dit artikel af met mijn (nep) gouden wishbone ketting. Sinds dat ik deze heb ontvangen, draag ik de ketting non stop. Ik vind het een heel mooi subtiel kettinkje en daarnaast hoop ik dat die ook nog een beetje geluk brengt!

Dit waren ze weer, mijn vijf favo dingen van dit moment. Heb jij ook een favoriet(en), laat het mij weten bij de comments…

 

Dit vind je vast ook leuk...

28 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #5

 1. Edith
  27 maart 2013 at 16:28 (7 jaar ago)

  Leuke favoriete! Mooie bloemen en heerlijk zo’n smoothie in de ochtend.

  Beantwoorden
 2. Sofie
  27 maart 2013 at 16:35 (7 jaar ago)

  Mooie favorieten! Het kettinkje en de blush zijn echt pretty <3

  Beantwoorden
 3. Eline
  27 maart 2013 at 16:52 (7 jaar ago)

  Hmm die smoothie ziet er echt lekker uit! ik maak elke middag een smoothie maar dan met spinazie dus dat ziet er een stuk minder lekker uit haha :P

  Beantwoorden
 4. Axelle
  27 maart 2013 at 17:02 (7 jaar ago)

  leuke favorieten ! & die blush is echt prachtig ! :)

  Beantwoorden
 5. Esther - Mango Sorbetto
  27 maart 2013 at 17:27 (7 jaar ago)

  Die smoothie ziet er lekker uit zeg! Ik stond bij H&M ook met de blush in mijn hand, maar dacht; ik heb al zoveel blushes haha

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 maart 2013 at 20:50 (7 jaar ago)

   Dat dacht ik eerst ook, heb genoeg blushes maar kon de blush echt niet weerstaan voor €3,95 haha

   Beantwoorden
 6. Anouk
  27 maart 2013 at 18:46 (7 jaar ago)

  Hoeveel van alles doe je inje smoothie hij lijkt mij zo lekker!!En wil m nu ook wel eens proberen

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 maart 2013 at 19:12 (7 jaar ago)

   Het is ook heel lekker :) In deze zat: Een banaan, een hele peer en een hele appel met ongeveer 100 ml magere yoghurt en een klein beetje kaneel. Binnenkort schrijf ik een artikel met mijn favo smoothies etc.

   Beantwoorden
 7. Menina
  27 maart 2013 at 19:59 (7 jaar ago)

  ik drink ook elke ochtend een smoothie. als ik geen tijd heb om fruit te snijden heb ik altijd zon pakje met frozen fruit in mijn vriezer liggen. Super handig en snel!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 maart 2013 at 20:50 (7 jaar ago)

   Van de AH? Die heb ik ook af en toe met zomerfruit of aardbeien, lekker!

   Beantwoorden
 8. Mirjam
  27 maart 2013 at 21:00 (7 jaar ago)

  Ik koop bloemen altijd vers van de tuinder. Blijven heel lang staan :) handig om westlander te zijn!

  Beantwoorden
 9. Lianne
  27 maart 2013 at 21:54 (7 jaar ago)

  Mooi hè ranonkels. Ik heb nu witte staan (wel echte). Ik geniet zo van bloemen, daar trakteer ik mezelf wekelijks op.

  Beantwoorden
 10. Danielle
  27 maart 2013 at 22:15 (7 jaar ago)

  Oeh dat kettinkje is mooi! Volgens mij heb ik zoiets besteld met een infinity logo.

  Beantwoorden
 11. Amanda
  27 maart 2013 at 22:50 (7 jaar ago)

  Hmmm ik zou ook wel elke dag een smoothie lusten. Kom er vast wel van als ik mijn eigen huisje heb!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *