Een kijkje in mijn leven #33

Heel vaak vergeet ik ‘Een kijkje in mijn leven’ te plaatsen. Graag zou ik dit artikel namelijk wat regelmatiger willen posten maar op één of andere manier schiet het er altijd een klein beetje bij in. Ook heb ik dit keer niet heel veel foto’s gemaakt maar waarschijnlijk wel voldoende om jullie een kijkje te geven hoe mijn afgelopen maand was…

601

Eind mei vertrok mijn vriend voor een weekje naar Izmir (Turkije) voor een bruiloft. Helaas vanwege mijn vliegangst kon ik niet mee dus ik bleef alleen achter in Nederland. Op een vliegtuig tracking site hield ik de vlucht van mijn vriend een klein beetje in de gaten, ik hou gewoon niet van vliegen…

602

Voor een groot gedeelte van de week logeerde ik met Puck gezellig bij mijn ouders. Altijd leuk om een aantal dagen bij paps en mams te zijn!

603

Ik vind mijn bead loom bracelets zo ontzettend leuk, ook zo leuk om te doen!

604

Na een weekje was mijn vriend weer thuis en direct de dinsdag en woensdag had ik opnames voor een tv programma. Hier was ik bij Bentley (mijn oude pony die ik weg moest doen vanwege mijn angststoornis) die ik na 4 jaar weer zag, ik moet zeggen ik had het er behoorlijk moeilijk mee. Zij heeft in ieder geval een heel speciaal plekje in mijn hart…

605

606

Ruim anderhalf dag hebben we gedraaid voor een tv programma die deze zomer wordt uitgezonden via de NTR. Het 10-delige programma gaat over psychische stoornissen en ik vertel mijn verhaal over mijn angststoornis en wat voor invloed dit heeft gehad/heeft op mijn leven. Zodra ik weet wanneer het precies uitgezonden wordt zal ik het uiteraard aan jullie laten weten…

607

Mooie armcandy, allemaal verkrijgbaar in mijn shop!

608

Twee weken terug was het echt super lekker weer en besloten we een wandeling te gaan maken in het bos. Het viel alleen een beetje tegen want het was toch best wel een beetje warm en benauwd, maar ik heb er wel van genoten. Zo fijn dat ik dit soort dingen weer kan!

609

Om een beetje af te koelen na onze wandeling besloten we lekker een ijsje te eten in Haren…

610

Eén van mijn favo gerechten, risotto!

611

Jeej, de afgelopen tijd keek ik volop Orange is the New Black seizoen 2. Helaas heb ik alle afleveringen alweer gezien dus dat wordt weer wachten op seizoen 3. Ik vind OITNB zo ontzettend tof, zeker één van mijn favoriete series ooit.

612

Gezellig een middagje oppassen op Bo, ook al zo’n schatje!

614

Eventjes naar de Praxis voor wat dingen voor in de tuin en mijn konijntjes…

615

Regelmatig werk ik gewoon lekker languit op de bank en ik moest even een foto maken van Puckies lieve koppie. Hier smelt je toch meteen van?

616

Jullie hebben vast al wel gehoord van HiddenCashGroningen? Dit is iemand die in Groningen op verschillende plekken geld verstopt. Hij plaatst een tweet met een foto en aan de hand van de foto moet je achterhalen waar het geld verstopt is, een speurtocht maar dan voor volwassenen…

617

618

619

Vorige week zaterdag hadden we een rooftopparty ergens in de stad. En als je zo hoog zit dan moet je uiteraard even wat mooie foto’s maken van het uitzicht…Het was een geslaagd en leuk feestje!

620

Afgelopen dinsdag zag ik ineens super veel politie in de straat. Ze liepen maar een beetje heen en weer en zenuwachtig te doen waardoor ik dat ook een klein beetje werd. Wat bleek, ze hadden een hennepkwekerij opgerold één huis verder op…LOL!

621

Afgelopen woensdag had ik een druk dagje. Eerst in de ochtend naar de nazorg groep van het UCP en vervolgens nog even samen met mijn vriend de stad in om wat feestartikelen te halen. Hier lopen we in “onze” oude straatje waar we anderhalf jaar met heel veel plezier hebben gewoond. Toch ben ik wel heel blij dat we nu niet meer midden in de stad wonen…

622

En op woensdag moest NL ook weer voetballen dus klaarmaken en samen met wat vrienden kijken…

624

Ook dit weekend hadden we weer een feestje met als thema: Western. Ik besloot als indiaan te gaan en dit was mijn outfit. Ik was overigens de enige indiaan op het feest, haha. Ach ja, was ik tenminste origineel!

625

Op het feest hadden ze ook een wilde stier, super grappig! Eerst durfde ik eigenlijk niet zo goed maar ik heb het toch gedaan, hoe vaak krijg je immers de kans om zoiets te doen? Ook dit feestje was super leuk en gezellig!

Dit waren mijn afgelopen weken en zoals je kunt zien heb ik best wel veel dingen ondernomen. Ik geniet echt van elke dag en ik vind het zo ontzettend fijn dat ik heel veel dingen weer zonder angst kan doen, soms kan ik wel huilen van geluk! De komende weken worden ook wel weer druk, ik ben vandaag in ieder geval gezellig een dagje bij mijn zus in Amersfoort.

Fijne dag! x

 

Dit vind je vast ook leuk...

8 Comments on Een kijkje in mijn leven #33

 1. Milou
  23 juni 2014 at 14:15 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s Sanne! :)
  Ik ben heel benieuwd naar het programma. Ik kijk altijd graag naar zijn programma’s. Daarnaast ben ik natuuuurlijk benieuwd naar jouw verhaal. :)

  Beantwoorden
 2. Linda
  23 juni 2014 at 16:08 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Ik ben heel benieuwd naar je verhaal, dat moet inderdaad heel apart zijn geweest om je pony weer te zien na zo’n lange tijd..

  Beantwoorden
 3. Mandy
  23 juni 2014 at 17:29 (6 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gedaan afgelopen week!! Het uitzicht vanaf het dakterras is echt prachtig!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *