Fashion for Home

Vanaf dat ik jong ben heb ik al iets met kleding en beauty, daarnaast heb ik ook altijd al een grote passie gehad voor interieur. In 2006 behaalde ik zelfs een diploma voor ‘Manager Wonen’, alleen ik besloot hier uiteindelijk weinig mee te gaan doen. Toch vind ik interieur nog steeds heel erg leuk en word ik nog steeds blij van woonwinkels, interieur programma’s en woonbladen. Op het internet heb je ook veel verschillende online woonwinkels en daar is ‘Fashion for Home‘ er eentje van, misschien heb je al wel eens van deze webshop gehoord?

Fashion for Home is een innovatieve en klantgerichte webshop die exclusieve design meubels en woonaccessoires in het assortiment heeft. Bij deze webshop kun je hele betaalbare leuke en hippe meubelen en accessoires kopen die helemaal van deze tijd zijn. Wat ik trouwens ook een heel leuk concept vind is dat je kunt stemmen op een product, zo kun je ervoor zorgen dat bepaalde producten in het assortiment worden opgenomen. Dus jij hebt als klant gewoon invloed op de collectie, hoe leuk is dat? In de vaste collectie hebben ze een hoop verschillende meubelen en vooral de banken spreken mij heel erg aan!


Betalen kun je op verschillende manieren, zo accepteert Fashion for Home iDeal, PayPal maar ook creditcard. Bestel je voor 75 Euro of meer, dan verzenden ze helemaal gratis. Ook kun je rustig een bank thuis uitproberen want je hebt 30 dagen retourrecht, wel zo handig.

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke meubelen of accessoires dan zou ik zeker even een kijkje nemen op Fashion for Home

79 Comments on Fashion for Home

 1. Linda
  21 november 2012 at 19:54 (10 jaar ago)

  Ik kende het nog niet, maar het is een hele mooie en overzichtelijke webshop! Heb er eventjes op zitten kijken, erg leuk! 🙂

 2. Michelle
  21 november 2012 at 20:00 (10 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s. Ik ga zeker even een kijkje nemen!

 3. Mirjam
  21 november 2012 at 20:06 (10 jaar ago)

  Ziet er leuk uit!

 4. Esther - Mango Sorbetto
  22 november 2012 at 23:23 (10 jaar ago)

  Leuke webshop! Kende het ook nog niet maar ik vind het ook heerlijk om te dromen over interieurs.. doe dat de hele dag door op Pinterest haha