Winactie #4: Win 25 Euro shoptegoed bij iHoesjes.nl

Winactie #4: Win 25 Euro shoptegoed bij iHoesjes.nl

Tegenwoordig zie ik steeds meer mensen met een iPhone en dat is ook niet zo heel gek want deze smartphone is nou eenmaal heel erg fijn in gebruik. De iPhone vind ik qua design mooi en strak maar niet heel erg vrouwelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel super veel hoesjes te verkrijgen waarmee je in een handomdraai je telefoon kunt opfleuren. Naast dat het er leuker uitziet heeft het uiteraard ook nog een beschermende functie. Vandaag heb ik iets leuks voor jullie, ik mag namelijk maar liefst 25 Euro shoptegoed weggeven die je kunt besteden bij iHoesjes.nl, deze online shop verkoopt o.a. iPhone hoesjes

iHoesjes bestaat sinds 2010 en is uitgegroeid tot een mooie webshop met een uitgebreid assortiment. De shop verkoopt o.a. hoesjes voor de iPhone, iPad, iPod (verschillende types) maar ook voor andere Apple accessoires kun je er terecht. Door het grote aanbod is er voor iedereen wel wat te vinden, ik heb in ieder geval al genoeg leuke hoesjes gespot!

Vanaf vandaag heb ik dus een winactie waarmee ik iemand van jullie mag verblijden met 25 Euro shoptegoed. Dus ben jij een iPhone, iPad of iPod bezitter doe dan vooral gezellig mee! Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like de Facebook pagina van iHoesjes
  • Laat een comment achter zodat ik weet dat je meedoet (vul ook je email adres correct in)
  • Niet verplicht maar wel heel aardig, like even dit bericht op Bloglovin
Dat is alles wat je moet doen om kans te maken op €25,- shoptegoed. Meedoen kan vanaf vandaag (18 april) tot en met 25 april 2013. Heel erg veel succes!
En neem vooral alvast een kijkje in de shop, want ik heb ook meteen een leuke kortingscode voor jullie. Met de code ‘04sagx13 ‘ krijg je maar liefst 15% korting op het gehele assortiment. Deze kortingscode is te gebruiken tot 15 mei 2013.