Mijn favo producten voor een ‘me time’ momentje!

In de afgelopen maanden is mijn leven een stuk veranderd doordat ik moeder ben geworden. Mama zijn vind ik één van de allerleukste dingen op aarde, alleen vergeet ik wel eens dat ik ook nog meer ben dan alleen een ‘mama’. Soms heb ik namelijk ook even behoefte aan wat tijd voor mezelf en zo nu en dan plan ik een avond ‘me time’ in. Deze ‘me time’ staat dan vooral in het teken van pamperen, even helemaal niets moeten en ultiem ontspannen. Vandaag laat ik aan jullie zien met welke producten ik dat doe en hoe zo’n avondje er ongeveer uitziet…

beauty101

Doordat ik het wat drukker heb gekregen heb ik niet altijd voldoende tijd om uitgebreid te douchen en sta ik er vaak slechts 5 minuten eronder. Maar als ik ‘me time’ heb dan ga ik echt uitgebreid douchen inclusief peeling, gezichts-en haarmasker. De producten die ik hiervoor gebruik lees je hieronder…

Ongeveer één keer in de week gebruik ik de Philosophy Microdelivery Peel, deze peeling zorgt ervoor dat mijn huid super zacht aanvoelt en meer gaat stralen. Dit product is behoorlijk prijzig maar is inmiddels echt mijn ‘holy grail’, ik kan er niet meer zonder…

Het gezichtsmasker die ik op dit moment gebruik is de ‘Lush Oatifix ‘. Dit masker bevat o.a. havermout en banaan en is erg geschikt voor de droge huid en geeft mijn gezicht een lekkere oppepper. Dit masker bewaar je in de koelkast en daarom geeft het ook nog eens een verfrissend effect, vooral lekker op een warme dag.

Ik was mijn haar zo’n twee tot drie keer per week en eens per week doe ik er ook een masker in, vooral in de punten. Op dit moment gebruik ik het ‘John Frieda Miraculeus Recovery Frizz Ease’ masker. Dit is een masker geschikt voor droog haar en geeft mijn kapsel een lekkere boost. Naast dat het masker verzorgend is voor mijn haar, ruikt deze ook nog eens heel erg lekker.

Voor een snelle douchebeurt gebruik ik vaak een simpele douchegel van bijvoorbeeld Dove, maar op mijn pamper avondjes gebruik ik graag de Lush Shower Jelly in de geur ‘Sweetie Pie’. Dit product is in Nederland helaas niet meer verkrijgbaar maar is via de Engelse webshop nog wel te koop (even een tipje tussendoor). Ik ben gek op ‘Sweetie Pie’ van Lush maar is niet het meest handige product omdat het nogal wat glibberig is, het kost even wat meer tijd. Maar hee, dat heb ik gelukkig ook tijdens mijn ‘me time’.

beau003

Na het douchen trek ik mijn badjas aan en ga ik richting de slaapkamer. Vaak steek ik een lekkere geurkaars aan, installeer me op bed en klap mijn MacBook open om Youtube video’s te kijken. Youtubers die ik heel leuk vind om te volgen zijn o.a. Zoella, Pointlessblogvlogs, Tanya Burr, FunForLouis, Ben Brown, Bibi Brijman, Paulien Tilstra, de Huismuts en Jamie Li.

Ondertussen smeer ik mijzelf in met een lekkere bodylotion of butter. Op dit moment gebruik ik de ‘Secrets of the World Hawaiian Kukui Cream’ van The Body Shop. Dit is een hele fijne en rijke crème voor mijn lichaam en laat mijn huid verzorgd en lekker geurend achter.

Ook smeer ik mijn gezicht in met een lekkere crème, de Embryolisse Lait-Crème Concentré blijft mijn favoriet. Deze gezichtscrème is perfect voor mijn ietwat droge huid. Na gebruik voelt mijn gezicht lekker zacht en heerlijk gehydrateerd aan zonder plakkerig laagje.

Niet altijd, maar soms doe ik tijdens een ‘me time’ avond mijn nagels met Sensationail. De eerste zes weken nadat Emre was geboren had ik geen tijd/zin om mijn nagels te doen maar sinds een tijdje zien mijn nagels er weer op en top verzorgd uit, en dat dankzij Sensationail. Ik vind dit echt hele fijne gelnagellak, vooral omdat mijn nagels zeker 1,5 week perfect mooi blijven en ik heb er geen omkijken meer naar. Het kost wel eventjes wat tijd maar dan kunnen je nagels er wel weer een poosje tegen aan…

Dit zijn mijn favoriete producten die ik gebruik tijdens een momentje voor mijzelf. Ik ben heel benieuwd of jij ook wel eens een pamper avond voor jezelf houdt? 

Comments are closed.