MAX Factor Masterpiece Nude Palettes

MF1

Een poosje geleden kreeg ik van MAX Factor 3 prachtige oogschaduw palettes opgestuurd, namelijk hun Masterpiece Nude Palettes. Ik vond ze er direct heel veelbelovend uitzien en afgelopen week had ik eindelijk de tijd om ze eens uitvoerig te testen. Daarom heb ik vandaag voor jullie een review maar zoals altijd zal ik jullie eerst wat meer algemene informatie vertellen over deze nieuwe MAX Factor producten…

MF3

Deze collectie bestaat uit 3 prachtig samengestelde, universeel flatterende oogschaduwpaletten speciaal voor warme, koele en neutrale huidtinten. Dus welke type je ook bent, er is sowieso een palette die bij je teint past. In elke palette vind je 8 verschillende kleuren die perfect zijn om jouw ogen te accentueren en te contouren. Daarnaast kun je met de tinten in het palette eindeloos variëren, van dag tot avondlook.

De oogschaduw bestaat uit zijdezacht gebakken poeder en bevat een hoge concentratie aan parelachtige extracten en pigmenten, die zorgen voor een superieure kleurintensiteit en glans. De met huidverzorgende en verzachtende ingrediënten verrijkte formule staat garant voor gepolijste kleuren met staying power.

Klinkt allemaal heel veelbelovend!

MF

Qua looks vind ik deze palletes er niet heel mooi uitzien, de verpakking oogt wat goedkoop door het plastic. Toch maken de kleuren oogschaduw en de finishes in de palettes direct een hoop goed, hierdoor spreken ze mij wel heel erg aan ondanks de niet zo’n mooie verpakking.

Er zijn 3 verschillende palettes, namelijk; Cappuccino Nudes (voor een huid met een neutrale ondertoon), Rose Nudes (voor een huid met een koele ondertoon) & Golden Nudes (voor een huid met een warme ondertoon). Wat mij heel erg opvalt is dat de kleuren in de palettes heel goed matchen met elkaar en dat er een mooie mix in zit van glanzende en matte tinten. Op die manier kun je veel verschillende looks creëren, van een neutrale daglook tot aan een flinke smokey avondlook.

MF4

Dit is ‘Cappuccino Nudes’, ook direct mijn persoonlijke favoriet! Ik hou heel erg veel van roze en bruintinten voor op mijn ogen dus dit palette is op mijn lijf geschreven!

MF10

De kleuren in het palette zagen er al mooi uit maar geswatched zijn de kleuren nog mooier! De oogschaduw is goed gepigmenteerd, ik ben onder de indruk. Omdat dit mijn favo palette is heb ik er ook direct een ooglook mee gemaakt, zie onderaan het artikel…

MF5

Dit is ‘Golden Nudes’, een prachtig palette met veel goudkleurige oogschaduw tinten. Dit palette is heel geschikt voor mensen met een warme ondertoon. Bij het zien van dit palette kreeg ik direct zin in zwoele zomeravonden…

MF8

Ook de swatches uit dit palette zijn indrukwekkend! Alleen de eerste kleur uit het palette is slecht zichtbaar maar dat komt omdat de kleur erg veel lijkt op mijn eigen huidskleur.

MF6

Het laatste palette, ‘Rose Nudes’, is heel geschikt voor mensen met een koele ondertoon. In dit palette zitten veel roze en paarsachtige tinten en dit matched inderdaad mooi bij koele types.

MF11

Ook deze kleuren zijn wederom prachtig, allemaal stuk voor stuk geweldig gepigmenteerd…

MFooglook

Omdat het eerste palette, ‘Cappuccino Nudes’, mij het meeste aanspreekt heb ik er een ooglook mee gemaakt. Zoals je kunt zien zijn de kleuren ook op mijn ooglid goed gepigmenteerd. De oogschaduw heeft een zachte textuur en blend hierdoor heel gemakkelijk, de oogschaduw werkt erg prettig! Voor deze look heb ik geen oogschaduwbasis gebruikt en dit was ook absoluut niet nodig (ik heb wel een droge huid), aan het einde van de dag was mij ooglook nog steeds perfect.

Ik ben heel erg onder de indruk van de MAX Factor Masterpiece Nude Palettes, wat een prachtige producten! Ze liggen nu in de winkel en kosten €19,99 per stuk. 

Comments are closed.