Review Khroma Beauty: Joystick, Double Up & Nail Lacquer

Dat ik een fan ben van ‘the Kardashians’ dat moet wel zijn opgevallen, regelmatig valt het woord ‘Kardashian’ op mijn blog. Je kunt je dan ook vast wel voorstellen dat ik heel erg benieuwd ben naar seizoen 8 van Keeping up with the Kardashians, alleen moet ik nog wachten tot 2 juni en wordt mijn geduld behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig heb ik wel sinds kort wat make-up producten in huis van Kourtney, Kim en Khloe’s make-up lijn ‘Khroma’, dat maakt het wachten toch net iets dragelijker (hihi). Vandaag heb ik voor jullie een review over drie verschillende ‘Khroma’ producten die nog maar sinds kort verkrijgbaar zijn…

Dit zijn ze, de drie make-up producten die ik ontving, namelijk een Khroma Joystick, Khroma Double Up en een Khroma Nail Lacquer. Zo op het eerste gezicht zien de producten er goed uit en wat mij vooral aanspreekt zijn de rosé gouden details, zoals jullie weten ben ik gek op deze kleur. Toch vind ik de producten er qua uiterlijk niet heel speciaal uitzien. Uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om de kwaliteit van de make-up en ik kan alvast verklappen dat Khroma Beauty mij niet heeft teleurgesteld!

Hierboven zie je de ‘Khroma Beauty Joystick Lipstick’ in de kleur ‘Babydoll Pink’. Dit is een prachtige zachtroze kleur die waarschijnlijk veel meiden zal staan. Een perfecte kleur voor overdag en gaat ook goed samen met verschillende kleuren ooglooks. De ‘Khroma Beauty Joystick Lipstick’ is super intens van kleur en long lasting en is in acht verschillende kleuren verkrijgbaar.

Door te draaien aan de huls kun je het puntje naar boven draaien. Toen ik het puntje voor de eerste keer zag verwachtte ik een hele harde lipstick. Maar niets is minder waar, de lipstick is juist heel zacht en creamy en brengt super prettig aan. Door het kleine puntje kun je heel makkelijk en precies de lipstick aanbrengen. Eenmaal op de lippen blijft deze lipstick toch heel wat uurtjes goed zitten en daarbij voelt die ook nog eens erg prettig aan. Zelfs een glas drinken en een boterham overleefd deze lipstick, fijn! Zoals je kunt zien aan de bovenstaande swatch is er met de pigmentatie niks mis, er komt een mooie dekkende kleur vanaf. Oh, en dan vergeet ik bijna de geur, de Joystick ruikt namelijk heerlijk naar vanille.

Ik ben super enthousiast over de Joystick van Khroma Beauty en vanwege de draagbare kleur ga ik deze lipstick vast en zeker veel dragen. Prijs €13,95

Dan ontving ik ook nog de ‘Khroma Beauty Double Up Eye Shadow Duo’ in de kleur ‘Petal/Dewdrop’. Twee hele verschillende kleuren die super goed te combineren zijn met elkaar. Met deze twee oogschaduw kleuren kun je een prachtige intense smokey eyes maken. De ‘Double Up Eye Shadow Duo’ is in vier verschillende variaties verkrijgbaar.

Aan beide kanten zit een kleur oogschaduw en door te draaien komt het ‘stiftje’ naar boven, een handige verpakking. De oogschaduw voelt vrij creamy aan, is goed gepigmenteerd en is qua intensiteit goed op te bouwen. Eenmaal op de huid verandert de structuur een klein beetje, het wordt meer ‘poederig’. De kleurtjes zijn redelijk goed te blenden met elkaar, doe dit wel met een wat stevigere kwast in plaats van met een blendingkwast. De kleur ‘Dewdrop’ is erg mooi, dit is een witte kleur met een subtiele gouden glans. Ook de kleur ‘Petal’ is prachtig, een hele donkerblauwe kleur (wat neigt naar zwart) met een blauwe glans. De oogschaduw blijft super goed op mijn oogleden zitten. Trouwens, de Double Up zou je ook heel goed kunnen gebruiken als basis voor een ooglook.

Ook over dit product ben ik meer dan tevreden, binnenkort kunnen jullie een ooglook verwachten met deze Khroma Beauty Double Up Eye Shadow Duo. Prijs €13,95

Ten slotte nog een product waar ik iets minder enthousiast over ben, namelijk de ‘Khroma Beauty Nail Lacquer’ in de kleur ‘Perfection’. Inderdaad de kleur is vrij perfect, een erg mooie koraal/roze kleur die goed past bij de zomer. Het lakje zelf vind ik wat minder fijn, omdat de substantie vrij dik is. Daardoor kostte het mij behoorlijk wat moeite om de nagellak netjes en streeploos aan te brengen. Voor de rest dekt de lak wel erg goed, namelijk in twee laagjes. De nagellak droogt niet heel snel maar eenmaal droog is die wel heel hard. Na drie dagen (met topcoat) begon de nagellak te chippen, zeker niet slecht!

Over de kleur, de dekking en houdbaarheid ben ik hartstikke tevreden. Alleen de lak vind ik iets te dik waardoor die niet heel fijn aanbrengt. De Khroma Beauty Nail Lacquer kost €9,95

De make-up producten van Khroma Beauty zijn o.a. online verkrijgbaar bij khromabeauty.eu.

81 Comments on Review Khroma Beauty: Joystick, Double Up & Nail Lacquer

 1. Kimberly
  10 mei 2013 at 15:26 (10 jaar ago)

  Joystick is mooi! Wauw zeg!

 2. femketje
  10 mei 2013 at 15:28 (10 jaar ago)

  mooi lakje 😀

 3. LounaBeauty/ Milou
  10 mei 2013 at 15:30 (10 jaar ago)

  Ziet er goed uit. Ik ben eigenlijk wel fan van het lakje. Hij ziet er super schattig uit, wel jammer van de wat dikkere substantie. 🙂

 4. Suzanne
  10 mei 2013 at 15:35 (10 jaar ago)

  Oeh mooie producten!

 5. Tedje
  10 mei 2013 at 15:39 (10 jaar ago)

  Pretty producten hoor!

 6. Vera
  10 mei 2013 at 15:43 (10 jaar ago)

  Mooie producten! Jammer dat het lakje iets te dik is, maar dat is wel vaker met zo’n soort kleur.

 7. Kirsten
  10 mei 2013 at 15:47 (10 jaar ago)

  Ziet er heel mooi uit (:

 8. Dilara
  10 mei 2013 at 15:50 (10 jaar ago)

  Ik ben zelf niet egt van van de kardashians, maar het lakje vind ik wel erg mooi! Voor de rest vallen me de producten erg tegen… Had wel wat meers verwacht vooral als ik kijk naar de looks zie ze zelf ophebben…
  Wel een hele goede review en mooie duidelijke fotos!

 9. Martina
  10 mei 2013 at 15:51 (10 jaar ago)

  Mooie kleur lipstick!

 10. Eline
  10 mei 2013 at 16:00 (10 jaar ago)

  Mooi lakje!

 11. Beautyjuf
  10 mei 2013 at 16:04 (10 jaar ago)

  Wat een mooie producten 🙂

 12. Myrthe
  10 mei 2013 at 16:09 (10 jaar ago)

  Dit lijken me allemaal echt superfijne producten, heel mooi!

 13. Danique
  10 mei 2013 at 16:44 (10 jaar ago)

  Wauw, die nagellak vind ik super mooi! En de andere producten eigenlijk ook haha!

 14. Rachel
  10 mei 2013 at 16:54 (10 jaar ago)

  De lipstick vind ik mooi!

 15. Anne Solveig
  10 mei 2013 at 17:09 (10 jaar ago)

  Waaauw, wat een mooie kleuren zeg! Ik vind de Double Eyeshadow echt heel erg gaaf!

 16. Lianne
  10 mei 2013 at 17:16 (10 jaar ago)

  wauww die lipstick, die wil ik hebben! haha

 17. Axelle
  10 mei 2013 at 17:30 (10 jaar ago)

  heel mooie producten! vooral die lipstick vind ik erg mooi 🙂

 18. Marloes
  10 mei 2013 at 17:31 (10 jaar ago)

  Die lipstick is mooi zeg! Jammer van het nagellakje want het kleurtje is prachtig!

 19. Cynthiiaa
  10 mei 2013 at 17:33 (10 jaar ago)

  Het lipstickje vind ik mooi, handig systeem ook, makkelijk voor in de stash, geldt ook voor de oogschaduw. De kleuren zijn zo lekker intens en amazing aanwezig. Jammer van de nagellak, want de kleur is gorgeous. 🙂

 20. Jana
  10 mei 2013 at 19:56 (10 jaar ago)

  Die lipstick is mooi 😀 x

 21. tirza
  12 mei 2013 at 21:13 (10 jaar ago)

  Wauw die lipstick is prachtig
  waar die nagellak me aan doet denken is een catrice lakje. ziet er precies het zelfde uit, maar ie vind ik wel heel fijn lakken.
  leuk artikel!