Sensationail voor het najaar!

Sensationail voor het najaar!

Een grote trend in 2013 op het gebied van nagels is absoluut gelnagellak voor thuis. Je hoeft voor langdurig mooie nagels niet meer per se een bezoekje te brengen aan een professionele nagelsalon, je kunt het nu gewoon helemaal zelf doen. Een tijdje geleden kocht ik de starterskit van Sensationail en ik kan niet anders dan reuze enthousiast zijn. Het lakken van de nagels neemt wat meer tijd in beslag maar het grote voordeel is wel dat je zo’n 1,5 week niet meer naar je nagels om hoeft te kijken. Ik begon met drie verschillende lakjes van Sensationail, inmiddels heb ik de gehele najaarscollectie. Uiteraard heb ik de lakjes voor jullie getest en allemaal geswatched…

De najaarscollectie bestaat uit twaalf verschillende kleuren en de meeste lakjes vind ik goed passen bij de herfst, dat hebben ze goed gedaan! In het doosje zit een flesje nagellak van 7,36 ml, een houten bokkenpootje en een beschrijving hoe je het lakje het beste aan kunt brengen. Deze gelnagellak kun je trouwens alleen gebruiken wanneer je een LED lamp hebt, anders drogen ze niet.

De flesjes nagellak van Sensationail zien er qua verpakking niet bepaald spectaculair uit, ook kun je de kleur niet zien gezien de flesjes helemaal zwart zijn. Wel heb je op elke flesje een sticker met de kleur, deze wijkt soms wel een klein beetje af dus hou hier rekening mee.

Voor de rest kan ik alleen maar enthousiast zijn en ik gebruik nu al heel wat weken Sensationail met erg veel plezier. Ze lakken goed, al moest ik in het begin eventjes wennen aan de dikte, en de nagellak blijft zeker weten 1,5 week mooi op mijn nagels zonder te chippen of te vervagen. Een klein puntje van kritiek, sommige lakjes zijn wel heel stroperig waardoor een dun laagje aanbrengen soms heel lastig is.

Hieronder alle kleurtjes geswatched op mijn nagels…

Van links naar rechts: After Five, Desert Night, Little Gold Dress en Bitter Sweet

Van links naar rechts: Force of Nature, Midnight Rendezvous, Tag Me Taupe en Something Blue

Van links naar rechts: Cappuccino Delight, Cool Breeze, Miss Behave en Smoky Night

Vooral de kleuren: Miss Behave, Tag me taupe en Smoky Night vind ik erg mooi. De gelnagellak van Sensationail is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Drogisterij.net en kosten rond de €15,-.