Sensationail voor het najaar!

Een grote trend in 2013 op het gebied van nagels is absoluut gelnagellak voor thuis. Je hoeft voor langdurig mooie nagels niet meer per se een bezoekje te brengen aan een professionele nagelsalon, je kunt het nu gewoon helemaal zelf doen. Een tijdje geleden kocht ik de starterskit van Sensationail en ik kan niet anders dan reuze enthousiast zijn. Het lakken van de nagels neemt wat meer tijd in beslag maar het grote voordeel is wel dat je zo’n 1,5 week niet meer naar je nagels om hoeft te kijken. Ik begon met drie verschillende lakjes van Sensationail, inmiddels heb ik de gehele najaarscollectie. Uiteraard heb ik de lakjes voor jullie getest en allemaal geswatched…

De najaarscollectie bestaat uit twaalf verschillende kleuren en de meeste lakjes vind ik goed passen bij de herfst, dat hebben ze goed gedaan! In het doosje zit een flesje nagellak van 7,36 ml, een houten bokkenpootje en een beschrijving hoe je het lakje het beste aan kunt brengen. Deze gelnagellak kun je trouwens alleen gebruiken wanneer je een LED lamp hebt, anders drogen ze niet.

De flesjes nagellak van Sensationail zien er qua verpakking niet bepaald spectaculair uit, ook kun je de kleur niet zien gezien de flesjes helemaal zwart zijn. Wel heb je op elke flesje een sticker met de kleur, deze wijkt soms wel een klein beetje af dus hou hier rekening mee.

Voor de rest kan ik alleen maar enthousiast zijn en ik gebruik nu al heel wat weken Sensationail met erg veel plezier. Ze lakken goed, al moest ik in het begin eventjes wennen aan de dikte, en de nagellak blijft zeker weten 1,5 week mooi op mijn nagels zonder te chippen of te vervagen. Een klein puntje van kritiek, sommige lakjes zijn wel heel stroperig waardoor een dun laagje aanbrengen soms heel lastig is.

Hieronder alle kleurtjes geswatched op mijn nagels…

Van links naar rechts: After Five, Desert Night, Little Gold Dress en Bitter Sweet

Van links naar rechts: Force of Nature, Midnight Rendezvous, Tag Me Taupe en Something Blue

Van links naar rechts: Cappuccino Delight, Cool Breeze, Miss Behave en Smoky Night

Vooral de kleuren: Miss Behave, Tag me taupe en Smoky Night vind ik erg mooi. De gelnagellak van Sensationail is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Drogisterij.net en kosten rond de €15,-.

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Sensationail voor het najaar!

 1. Sharmayne
  20 december 2013 at 08:25 (6 jaar ago)

  Super spul! Ik word er ook blij van niet elke keer die chips

  Beantwoorden
 2. Kim
  20 december 2013 at 09:06 (6 jaar ago)

  Ik wil zo graag de sensationail! Echt hele mooie kleuen

  Beantwoorden
 3. Curly Creative
  20 december 2013 at 09:21 (6 jaar ago)

  Zitten zeker mooie kleuren tussen, klopt het dat vooral de metalics stroperig zijn? ze zien er wat streperig uit..

  Liefs

  Beantwoorden
 4. Leonie
  20 december 2013 at 10:39 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren zeg! Je schrijft in t artikel dat ze alleen drogen onder n led lamp. Ik heb een uv lamp voor gelnagellak… Ik kan dus geen kleuren van sensationnail gebruiken?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   20 december 2013 at 20:32 (6 jaar ago)

   Op de verpakking en in het boekje staat dat je deze lakjes alleen maar kunt gebruiken in combinatie met een LED lamp :(

   Beantwoorden
 5. Axelle
  20 december 2013 at 12:40 (6 jaar ago)

  zitten heel leuke kleurtjes tussen!

  Beantwoorden
 6. Anne Solveig
  21 december 2013 at 15:07 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren! Ik ben benieuwd naar die kleur rechtsonder op de stapel!

  Beantwoorden
 7. Kim | Kimsbloglife
  14 februari 2015 at 18:25 (5 jaar ago)

  Wat handig, zo zien we de kleuren goed, want ze komen niet echt overeen met de verpakking he! Ik vind de rode, donkergrijze, zwarte en kaki heel mooi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *