Must see movies #4

Must see movies #4

De dagen worden alsmaar korter, het wordt kouder buiten en mensen brengen vaak meer tijd binnen door. Ik merk altijd aan mijzelf wanneer de temperaturen dalen dat ik meer zin krijg in films kijken, lekker op de bank onder het genot van een mok thee. Jullie ook? De afgelopen weken heb ik behoorlijk veel films gekeken en op wat missers na, heb ik vooral veel leuke films gezien die ik vandaag met jullie ga delen…

movies3

Man up

Deze film gaat over Nancy, een alleenstaande vrouw van 34 jaar. Na heel wat date pogingen lukt het haar maar niet om de ware te vinden en de moed zakt haar wat in de schoenen. Als ze onderweg is naar een feestje van haar ouders, ontmoet ze Jack op het station die haar aanziet voor zijn blind date. Ze besluit het spelletje lekker mee te spelen en dit zorgt voor een wel heel bijzondere en hilarische date…

movies4

The Age of Adaline

De film ‘The Age of Adaline’ gaat over Adaline die rond het jaar 1900 is geboren. Na het krijgen van een ongeval wordt ze vanaf dat moment geen jaar meer ouder, ze blijft voor altijd jong. Dit lijkt in eerste instantie misschien leuk, maar Adaline begint zich juist af te zonderen en leeft een heel eenzaam leven. Totdat ze een man tegenkomt waar ze verliefd op wordt…

movies5

The longest ride

Een film die gebaseerd is op een boek van Nicholas Sparks kan bijna niet tegenvallen, ook The Longest Ride is een prachtige film. De film gaat over Luke, een voormalig rodeokampioen die ervan droomt om de beste te worden in zijn sport. Hij ontmoet op een dag Sophia, een kunststudente die het graag wil maken in de kunstwereld van New York. Langzaam maar zeker begin ze gevoelens voor elkaar te krijgen maar door hun verschillende toekomstdromen is dat niet heel makkelijk…

movies6

Dope

Deze film gaat over Malcolm, een nerd die woont in één van de slechtere buurten van Los Angeles. Hij doet enorm zijn best om het juiste pad te kiezen en zijn droom is om aan Harvard te gaan studeren. Hij is een goede student en haalt hele mooie cijfers. Als hij toch min of meer per ongeluk terecht komt op een hip underground feest, raakt hij vanaf dat moment steeds verder in de problemen en is het lastig om het goede te blijven doen…

movies2

Me and Earl and the dying girl

Mijn favoriet van dit lijstje, namelijk: Me and Earl and the dying girl. Deze film gaat over Greg die al zijn hele schooltijd zijn best doet om zo anoniem mogelijk door te brengen. Hij heeft maar één vriend en daar brengt hij veel tijd mee door, ze maken bijvoorbeeld in hun vrije tijd gekke remakes van filmklassiekers. Een meisje op zijn school, Rachel, krijgt de diagnose leukemie. De moeder van Greg verplicht hem om contact met haar te zoeken en om vrienden te worden. Met tegenzin zoekt Greg contact met haar en na een tijdje worden ze hele goede vrienden. Hij besluit ook een film voor haar te maken, maar doordat ze steeds zieker wordt is dit niet een heel gemakkelijk klusje…

Heb jij al één van deze films gezien en wat vond je ervan?