April favorites (wedding special!)

fav203De maand april is tot nu toe mijn meest favoriete maand van dit jaar. Dit komt uiteraard doordat ik in deze maand getrouwd ben, hierdoor was april voor mij heel speciaal. Wij hebben op 12 april ons huwelijk super leuk met een feest gevierd en daar hoorden natuurlijk wat onmisbare items bij zoals een jurkje, de perfecte primer, something new etc. Daarom leek het mij wel leuk om deze ‘favorites’ artikel van april een bruiloft tintje te geven…

fav202

 1. Voor ons feest, maar ook voor het trouwen voor de wet had ik een jurkje aan van het merk ‘Frog and Frill’. Ik heb letterlijk weken gezocht naar het perfecte jurkje en dat viel niet mee. Uiteindelijk heb ik drie exemplaren terug gestuurd en is dit jurkje van Frog and Frill het geworden. Eigenlijk was ik direct verliefd op dit prachtige jurkje maar de prijs hield mij wat tegen, toen bedacht ik mij dat het jurkje wel voor mijn trouwen was en dat het helemaal niet erg is om daar iets meer geld aan uit te geven. En wat was ik blij met mijn jurkje, daarom ook zeker een favoriet! Op deze pagina kun je het jurkje nog net wat beter bekijken…
 2. Mijn make-up heb ik zelf gedaan en ik ging voor een redelijk natuurlijke look met niet te veel glitterachtige kleuren. Daarnaast wou ik dat mijn make-up look een koele ondertoon zou hebben vanwege de zilveren details in mijn jurkje. Ik heb veel verschillende looks uitgeprobeerd en uiteindelijk heb ik een look gemaakt met behulp van het Too Faced Naked Eye palette. In dit palette zaten de perfecte koele kleuren met een mooie finish, helemaal goed voor mijn trouwdag!
 3. Op mijn nagels droeg ik een lakje van Essie, ik ben nou eenmaal een groot fan van dit merk en ik droeg de kleur ‘Romper Room’. Dit is een mooie zachtroze lak en deze kleur stond perfect bij mijn kransje, boeket en schoenen.
 4. Mijn make-up moest uiteraard de gehele dag goed blijven zitten en daar heeft de MAC Prep + Prime Moisture Infusion zeker bij geholpen. Deze primer is erg geschikt voor de droge huid en zorgt ervoor dat je foundation een prachtige natuurlijke finish krijgt. Ook op de foto’s ziet mijn foundation, dankzij deze MAC primer, er prachtig uit. Zeker een groot favoriet!
 5. Op ons feest droeg ik een prachtig bloemenkransje die helemaal perfect past bij mijn stijl, deze heb ik trouwens gekregen en paste ook nog eens erg goed bij mijn jurkje. Het bloemenkransje bestaat uit gipskruid en mooie roze (kunst)roosjes, inmiddels is het kransje al wel wat uitgedroogd maar dit item blijft zeker favoriet!
 6. Voor 22 april, de dag dat we voor de wet zijn getrouwd, kreeg ik ‘something old, something new, something borrowed, something blue’, waaronder dit prachtige armbandje. Dit armbandje heb ik uiteraard om gehad tijdens de huwelijksvoltrekking en deze matchte ook nog eens heel mooi bij mijn jurkje en ring. Het armbandje heeft voor mij nu een hele speciale herinnering en zal ik altijd goed bewaren en af en toe ook zeker dragen.
 7. Jullie hebben mijn trouwring natuurlijk al gezien, deze heb ik zelf samengesteld bij Diamond By Me. Officieel ben ik 22 april getrouwd en ik draag de ring dus net pas 1,5 week. Ik ben super blij met mijn ring en ik blijf er maar naar kijken. Mijn trouwring mocht daarom uiteraard niet in dit lijstje ontbreken…

Dit waren mijn favorieten items van de maand april, wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?

113 Comments on April favorites (wedding special!)

 1. Charile
  1 mei 2015 at 07:46 (7 jaar ago)

  Mooie items! Je jurkje is echt prachtig!

 2. noirperle
  1 mei 2015 at 07:52 (7 jaar ago)

  Veel geluk samen en erg leuke samenstelling! Hele mooie jurk ook.

  Ik ben erg blij voor jullie.

 3. Nicole
  1 mei 2015 at 11:18 (7 jaar ago)

  Wauw wat een prachtige producten. En wat super leuk dat je gaat trouwen! Gefeliciteerd en super veel geluk samen.

 4. Manon
  1 mei 2015 at 13:48 (7 jaar ago)

  Heel veel geluk samen!

 5. Bertine
  1 mei 2015 at 21:41 (7 jaar ago)

  prachtige jurk zeg! en je hebt groot gelijk dt je er wat meer voor hebt betaald: eigenlijk is ie nog best goedkoop als je m vergelijkt met een echt trouwjurk uit de speciaalzaak!