Love, Pieces & Happiness bestaat 1 jaar!

Een jaar geleden begon ik mijn webshop. Al een hele tijd daarvoor was ik aan het nadenken of het leuk zou zijn om naast mijn blog een shop te openen. Ik twijfelde heel erg maar op een dag besloot ik de knoop door te hakken en het gewoon te gaan doen. Een shop openen doe je niet zomaar en na weken brainstormen, voorbereidingen treffen, webshop bouwen, logo ontwerpen, armbandjes maken etc. etc. opende ik halverwege juli vorig jaar mijn shop. LP&H bestaat nu 1 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden…

In het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier aan mijn shop gewerkt en het was ook zeker een leerzame tijd. Een shop onderhouden en hebben is niet alleen maar pakketjes versturen maar er komt nog veel meer bij kijken en daar kwam ik al snel achter. Ook had ik niet verwacht dat het zo’n succes zou worden en ik dacht ‘ach dat doe ik er wel eventjes bij’. Inmiddels gaan er steeds meer uren inzitten maar ik doe dit graag en met veel liefde! Hopelijk is dit ook terug te zien in mijn shop en stiekem ben ik best een beetje trots!

lph11

Twee weken terug had ik ook al een winactie georganiseerd om alvast een beetje het 1-jarig bestaan van LP&H te vieren. Maar helaas kon maar één iemand de winnaar zijn en daarom wil ik ook voor de rest nog wat leuks doen. Als je namelijk in de maand juli een bestelling plaatst in mijn shop krijg je met de code: ‘verjaardaglp&h’ maar liefst 15% korting, dat is mooi meegenomen!

Veel shop plezier!

 

Dit vind je vast ook leuk...

4 Comments on Love, Pieces & Happiness bestaat 1 jaar!

  1. Laura
    18 juli 2014 at 06:33 (6 jaar ago)

    Gefeliciteerd, ik ga misschien binnenkort wel een bestelling plaatsen! :)

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *