Mode uit banden!

Het bandenmerk ‘Tirendo’ heeft een super leuk initiatief om nog meer ecolologisch verantwoord te werk te gaan. Want wist je dat banden niet alleen goed zijn om een auto te laten rijden, je kunt het namelijk ook gebruiken om mooie mode items van te maken. En dat is precies wat ‘Tirendo’ heeft gedaan. Dit bedrijf is een samenwerking aangegaan met jonge en vernieuwende designers en zo zijn er verschillende originele modeartikelen gemaakt van autobanden. Hieronder een handige infographic die laat zien wat er zoal is ontworpen en nog wat leuke ‘bandenweetjes’…

Voor meer info kijk je op http://www.tirendo.nl

2 Comments on Mode uit banden!

 1. Jenna Robinson
  23 juli 2020 at 03:25 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Portuguese Single Mom living in Los Angeles, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 2. Jocelyn Jones
  29 juli 2020 at 02:22 (1 week ago)

  I am 61 yrs. old. I have been using Lifecell All-in-One Anti-aging Treatment for about 4 years. I use it as my day cream. I have tried many very expensive face creams and Lifecell is still the best! Aside from its anti-aging benefits ┬ĘC fewer wrinkles, firms & tones, evens out my skin tone ( I am prone to skin pigments), it is a great make-up base. It is also great for travel because it is All-in-One skincare. I am sure a lot more women have great reviews. Their customer is excellent via email & via phone. Thank you, LifeCell for great product & company.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *