Lush kerst 2012 ‘Twilight & Midnight Massage’

Denk ik aan Lush, dan denk ik aan: natuurlijk, handmade, diervriendelijk, lekker en schattig. Ik ben dol op Lush en ik gebruik nu al een aantal jaren bepaalde producten van dit leuke vrolijke merk. Zo ben ik gek op mijn Lemony Flutter, douche ik erg graag met Lush Sweetie Pie en scrub ik regelmatig mijn lippen met de bekende sugar scrub. Net zoals voorgaande jaren heeft lush ook dit keer een speciale limited edition voor de kerst. Ik ontving twee producten en uiteraard heb ik deze eens eventjes goed getest…

Ik ontving de Twilight Shower Gel en de Midnight Massage Bar, twee heerlijke maar hele verschillende producten. Uiteraard stond ik te trappelen om deze twee producten eens uitvoerig te gebruiken en te testen…

De laatste tijd kan ik wel wat ontspanning gebruiken en dat lukt absoluut met de ‘Twilight’ douchegel. Een hele geschikte douchegel om te gebruiken voor het slapen gaan. In de douchegel zitten verschillende ontspannende essentiële oliën, zoals lavendelbloem, lavendelolie en ylang ylang. Dit product is geïnspireerd op Twilight, de best verkopende Bath Ballastic van Lush.

De douchegel zit in een handige flacon en komt in groottes van 100, 250 en 500 gram. De geur is ontzettend lekker en douchen is dan ook heel ontspannend. De douchegel is donkerpaars van kleur en bevat shimmers voor een extra feestelijk effect! De douchegel voelt fijn aan op mijn huid en ook na het douchen geeft het geen trekkerig of jeukerig gevoel.

Twilight douche gel vanaf €8,95

Dan heb ik nog een heel leuk en lekker product, namelijk: ‘Midnight Massage’ massage bar. Een bar die smelt door invloed van lichaamswarmte en waarmee jij lekker een massage kunt ontvangen (of geven). De basis bestaat uit een hydraterende basis van cacao en sheaboter, de geur is vanille absolute en sensuele jasmijn. Verder zitten er ook nog verboden vruchten in, zoals vijgen en kweepeer die voeden, hydrateren en de huid beschermen. Ook bevat de bar aan de buitenkant gouden shimmer wat ik wel net wat minder praktisch vind maar wat tijdens de feestdagen natuurlijk wel een extra feestelijk tintje kan geven.

Ik heb de bar nu paar keer gebruikt en eigenlijk vooral om mijn benen een beetje mee in te smeren. Want ook al is het  een massage bar, je kunt dit product natuurlijk ook gewoon gebruiken als huidverzorgingsproduct. De geur is vrij sterk, je moet ervan houden maar ik vind het een lekkere warme geur. Mijn huid voelt achteraf heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

Midnight Massage massage bar kost €12,95

Ik vind dit twee heerlijke producten en gebruik ze beide heel graag. Ben je nog op zoek naar een leuk origineel cadeautje voor de feestdagen dan zou ik zeker eventjes snuffelen in de winkels van Lush of in de webshop.

Off-topic: Ik krijg vrij veel vragen over de bekendmaking van de goodiebag winactie, deze maak ik komend weekend bekent doormiddel van een video.

92 Comments on Lush kerst 2012 ‘Twilight & Midnight Massage’

 1. Lara
  14 november 2012 at 02:15 (10 jaar ago)

  Wat leuk zeg dat je die lush producten lekker mocht uitproberen! Ik ben niet zo gek op douchegel maar die massage bar is wel echt iets op mij! Ik laat sowieso altijd echt alles vallen waar een vloeistof in zit.. Dus een fles met argan oil voor mijn haar? laat ik altijd prongelijk (100 x) vallen en zie hem pas aan het eind van de dag liggen, dan is de fles half leeg en mijn vloer/tafel/stoel/bed helemaal bedekt met die haar olie.. Dus als ik nou alles in een vaste substantie koop dan klieder ik tenminste niet meer zo haha!

  Liefs Lara

  • Sanne van Huis
   15 november 2012 at 16:09 (10 jaar ago)

   Dan kun je bij Lush denk ik genoeg producten vinden, zij hebben best veel producten in ‘vaste’ vorm, hihi

 2. Angelique
  14 november 2012 at 07:38 (10 jaar ago)

  De massagebar lijkt me echt verrukkelijk haha!

 3. martina
  14 november 2012 at 10:46 (10 jaar ago)

  allebei interessant ! 🙂

 4. femketje
  14 november 2012 at 11:41 (10 jaar ago)

  de twilight shower gel lijkt me echt lekker ;D

  • Sanne van Huis
   15 november 2012 at 16:10 (10 jaar ago)

   Die is ook echt heel lekker!

 5. Linda
  14 november 2012 at 12:35 (10 jaar ago)

  Tof dat je ze mocht proberen! Ze lijken me echt heerlijk! 🙂

  • lissane
   14 november 2012 at 13:48 (10 jaar ago)

   ja dat lijkt me ook toch

 6. kim
  14 november 2012 at 13:46 (10 jaar ago)

  hoi sanne
  ik wil je iets vragen
  nou ik wil heel graag dat je weer een keer een DIY fimpjes wil maken
  want dat vind ik heel leuk en je doet het al een paar maanden niet dus wil ik je vragen of je het wilt doen
  en als je niks weet mag je me hus wel mailen want ik weet wel een paar DIY

  • Sanne van Huis
   15 november 2012 at 16:11 (10 jaar ago)

   Hoi Kim,

   Nou binnenkort dan ga ik weer DIY’s video’s opnemen. Ik heb het op dit moment alleen heel erg druk maar ze komen er weer aan :). Suggesties mag je trouwens altijd naar mij mailen hoor, dat vind ik alleen maar heel erg leuk!

 7. Kimberly
  14 november 2012 at 16:10 (10 jaar ago)

  Die massage bar lijkt me heerlijk! Ook de Twilight zeep lijkt me erruggg lekker

 8. Maaike
  14 november 2012 at 20:53 (10 jaar ago)

  Oeh dit lijken me wel hele fijne producten !

 9. Jana
  14 november 2012 at 21:25 (10 jaar ago)

  Die showergel lijkt me heerlijk 🙂

 10. Yasmine
  14 november 2012 at 23:25 (10 jaar ago)

  Die twilight lijkt me heerlijk!