Leuke festival proof outfits #1

Leuke festival proof outfits #1

Het festivalseizoen is begonnen en dat bracht mij op het idee om leuke festival outfits bij elkaar te gaan zoeken. Mocht je geen festival ganger zijn, geen probleem, de setjes die ik heb samengesteld kunnen ook prima voor een dagje park, vakantie, strand etc. etc. Ik ben heel erg gek op het festival stijltje, vooral de bohemian stijl maakt mij erg blij. Ik heb heel het ¬†internet afgezocht voor de leukste items en hieronder zie je het resultaat…

Denim shorts zijn heel geschikt voor een festival look. Deze vrij simpele shorts combineerde ik met fringe laarsjes en een oranje kleurige top. De accessoires zijn vrij basic maar zo in het geheel vind ik het er leuk uitzien…

Ook playsuits vind ik wel hele leuke items voor een dagje festival, ook al is het misschien niet heel praktisch. Maar heey, als je er leuk uit wilt zien dan moet je er soms wat voor over hebben. De vrij liefelijke playsuit combineerde ik met een stoere denim gilet zodat het geheel niet te lief wordt…

Ben je meer into rock, dan vind je het setje hierboven vast wel heel erg leuk. Ik koos voor een zwarte denim shorts, deze combineerde ik met een shirt zonder mouwen en zwarte stoere laarsjes. De zonnebril, het tasje en de armband maakt het geheel nog iets meer ‘eigen’…

Ten slotte nog een leuk setje die een beetje tussen stoer en lief in zit. Stoer vanwege de tijgerprint en de leren accessoires, lief vanwege de meisjesachtige kleuren. Hmmm, volgens mij is dit mijn favoriet!

Ik vond het super leuk om deze setjes samen te stellen en jullie kunnen dus ook binnenkort deel 2 verwachten, tenminste als jullie dat leuk vinden. Laat vooral even weten bij de comments of je een deel 2 wilt en vertel dan ook meteen welke setje jouw favoriet is!