New in: mijn Frends Layla Gold headphones

frends01

Volgens mij zag ik de ‘Frends headphones‘ voor het eerst op Kenzas blog, meteen was ik op slag verliefd! Ik hou van muziek luisteren terwijl ik aan het werk ben, op de fiets zit of een wandelingetje maak. Waar ik niet zo van hou zijn oordopjes die je in je oren moet stoppen, vaak vallen ze bij mij eruit of na een tijdje beginnen ze pijn te doen. Headphones vind ik daarentegen veel prettiger maar zien er al snel lomp uit. Gelukkig zijn de ‘Frends Layla Gold’ headphones dat alles behalve, deze prachtige koptelefoons zijn heuse fashion accessoires…

frends1 frends2

Al een tijdje stond de ‘Frends Layla Gold’ op mijn verlanglijstje. Ik twijfelde nog wel eventjes tussen de Rosegold en Gold variant maar ik bedacht mij dat ik vaker goud draag dus al gauw besloot ik de ‘Layla Gold’ te bestellen. Helaas is de ‘Layla Gold’ nu niet meer verkrijgbaar maar is nog wel te koop in Rosegold. De Frends headphones zijn geïnspireerd op sieraden, zijn gemaakt van echt leer en handgeslepen metaal, de oorkussens zijn gemaakt van memory foam en de koptelefoon heeft tevens een microfoon en drie knoppen voor volume, muziek en telefoonbediening. Al heb ik niet zo heel veel verstand van geluidskwaliteit, ik vind dat de muziek prachtig klinkt uit mijn koptelefoon en door het heldere geluid hoef je de volume ook niet voluit te zetten en dat is weer heel prettig voor mijn oren.

frends4 frends3

Inmiddels heeft Frends verschillende soorten koptelefoons in het assortiment. Ik heb de Layla (oud model), die redelijk subtiel is maar je hebt ook de ‘Taylor’ en deze is net wat groter. Het leuke van ‘Taylor’ en de nieuwe ‘Layla is dat je de kapjes kunt vervangen waardoor je verschillende looks kunt creëren. Door het ruime assortiment denk ik dat er voor iedere smaak wel wat bij zit!

De Frends Layla Gold headphone is verkrijgbaar o.a. bij Justheadphones.nl en kost €149,95, ik zou zeker eens een kijkje nemen in de shop!

14 Comments on New in: mijn Frends Layla Gold headphones

 1. Suzanne
  21 juli 2014 at 11:11 (6 jaar ago)

  Die zien er zeker wel heel gaaf uit!

  Beantwoorden
 2. Jaimy en Laura
  21 juli 2014 at 11:20 (6 jaar ago)

  Ik vind ‘em echt super mooi! Ik gebruik alleen oordopjes tijdens het sporten dus ik zal ‘em waarschijnlijk nooit aanschaffen.

  Beantwoorden
 3. Jana
  21 juli 2014 at 11:41 (6 jaar ago)

  Ziet er echt zotleuk uit :)!

  Beantwoorden
 4. Kirsten
  21 juli 2014 at 12:34 (6 jaar ago)

  Zulke koptelefoons zien er super gaaf uit, echt een fashion item!

  Beantwoorden
 5. Gaby
  21 juli 2014 at 13:31 (6 jaar ago)

  Heel gaaf!

  Beantwoorden
 6. Sarah
  21 juli 2014 at 14:26 (6 jaar ago)

  Wauw, hij is echt super mooi!!

  Beantwoorden
 7. Nicole
  28 juli 2014 at 12:23 (6 jaar ago)

  Dat is echt de mooiste koptelefoon ever! Ik wil hem zoooo graag.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *