Handige beauty en fashion tips & weetjes!

Inmiddels blog ik al ruim 6 jaar en in de afgelopen jaren heb ik veel artikelen gemaakt met daarin handige tips en leuke weetjes op het gebied van beauty & fashion. Inmiddels zijn deze artikelen al ver in het archief gekomen en dat is best wel jammer. Veel van deze tips en weetjes zijn namelijk best leuk om te weten en daarom besloot ik ze allemaal te verzamelen in één artikel…

Fashion tips & weetjes

Beauty tips & weetjes

Hopelijk staan er in dit lijstje leuke tips & weetjes voor je. Fijne dag!

539 Comments on Handige beauty en fashion tips & weetjes!

 1. Marina
  7 april 2015 at 06:24 (8 jaar ago)

  Wow, wat een hoop mooie artikelen! Ik ga zeker nog eens kijken of ik een pareltje heb gemist…

 2. Nicole
  7 april 2015 at 08:08 (8 jaar ago)

  Had handig zo’n overzichtje!

 3. Manon
  7 april 2015 at 17:28 (8 jaar ago)

  Heel erg handig artikel!