Nieuw: Leuke H&M nail art producten

Nieuw: Leuke H&M nail art producten

Jullie weten inmiddels dat ik van de H&M hou en bijna dagelijks kijk ik op de site. Heus niet om altijd dingen te kopen maar meer om te kijken of ze nieuwe items hebben. Gisteren zag ik ineens dat ze super leuke nagel producten aan het assortiment hebben toegevoegd. Het liefst wou ik alles meteen in mijn mandje mikken en afrekenen, maar ik heb mij weten te beheersen. In plaats daarvan besloot ik een artikel te maken zodat jullie ook weer helemaal qua H&M assortiment op de hoogte zijn…

Dit is een kitje bestaande uit strassteentjes in verschillende vormen, volgens mij ook soort van mini studs. Ook zit er in het pakketje een tubetje lijm en een handige applicator. Dit is toch te gek, en dat voor slechts €3,95.

Iedereen die wel eens in de weer is met nagellak weet dat het gebruik van een topcoat en basecoat aan te raden is. Nu heeft ook H&M een top-en basecoat in het assortiment, hoe handig?! Ze kosten €2,95 per stuk.

Dit is toch te leuk? Dit is een pakketje bestaande uit een nagellak en fijnkorrelige glitter in een bijpassende kleur. De glitter wordt ook nog eens geleverd in een handige verpakking met een strooier en een dekseltje. De glitter breng je aan voordat de nagellak gedroogd is en zo heb je in een handomdraai hele leuke fancy nagels. Per kitje betaal je €4,95.

Dit vind ik ook echt een hele leuke kit. In het doosje zitten drie verschillende kleuren nagellak met 20 mallen om eigen dessins op je nagels te maken. De flesjes nagellak hebben een hele smalle kwast zodat je goed gedetailleerd kun lakken. Per stuk kosten de pakketjes €6,95.

Glitter nagellak is heus niet alleen leuk voor tijdens de feestdagen. Ook in lente/zomer is het hartstikke leuk en ook nog eens heel vrolijk om je nagels te voorzien van wat glitter. H&M komt met drie verschillende nieuwe glitterlakjes, ze kosten €3,95 per stuk.

Hier ben ik echt heel benieuwd naar! Steeds meer merken komen met nagelstickers en nu ook H&M. Ze hebben drie verschillende dessins en ik vind vooral de bovenste erg mooi. In elk pakje zitten 24 stuks, zo kun je twee keer je nagels voorzien van nagelstickers. Ze kosten €3,95 per pakje.

Heb je geen zin in gepriegel en wil je gewoon vliegensvlug je nagels voorzien van nail art? Dan zijn de nageldecoraties hierboven net wat voor jou. Er zijn vier verschillende varianten en ik vind vooral de zilveren (tweede van boven) heel tof! Deze nageldecoraties kosten €1,95 per stuk.

Handig zo’n minisetje! Dit is een manicureset in klein tasje met daarin: Een nagelvijl, een nagelpolijster, een nagelborsteltje en een bokkepootje. Heel handig om in je tas te stoppen of om mee te nemen op reis. Dit mancuresetje kost €2,95.

Ten slotte nog twee make-up tasjes. Het heeft niet echt veel met nagels te maken, ook al kan je er wel je nail art spulletjes indoen, maar ik wou deze schattige tasjes toch nog even aan jullie laten zien. Deze tasjes kosten €1,95 per stuk.

Ik ben heel enthousiast over deze hele leuke ‘nail art’ collectie van H&M, jij ook? De komende tijd moet ik de site van H&M maar vermijden, ook al is dat best lastig gezien mijn blog…