De vernieuwde Rimmel Wake Me Up Foundation!

De vernieuwde Rimmel Wake Me Up Foundation!

rimmel01

In mijn favorieten artikel van vorige week zag je deze vernieuwde foundation van Rimmel al voorbij komen, daaruit kun je dus concluderen dat ik meer dan tevreden ben over dit product. Dat ben ik ook, ik ben namelijk gek op de ‘Rimmel Wake Me Up Foundation’. Sinds een tijdje is dit make-up product vernieuwd en is er Vitamine C toegevoegd waardoor je huid er met deze foundation nog stralender uitziet. Benieuwd naar mijn review, lees dan snel verder…

Voordat ik mijn persoonlijke mening met jullie deel, eerst even wat algemene informatie over dit vernieuwde Rimmel product. De Wake Me Up Foundation is een zachte foundation qua textuur die moeiteloos dekt en die zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijke finish. In de foundation zitten kleine pareldeeltjes die zorgen voor een prachtige, gezonde gloed. Ook bevat deze foundation peptiden (hersteld het elastisch herstel van je huid) en SPF 15.

Sinds kort bevat de foundation dus ook nog een extra ingrediënt, namelijk; Vitamine C. Met Vitamine C wordt je huid nog stralender en daarnaast wordt je huid nog meer beschermt door invloeden van buitenaf. Hiermee wordt de weerstand van de huid beter wat zorgt voor een zichtbaar verbeterde teint.

De Wake Me Up Foundation is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, van licht tot aan medium/warm.

rimmel1

De vernieuwde Rimmel Wake Me Up Foundation heeft nog steeds dezelfde verpakking, zo is het product nog lekker herkenbaar. Ik vind het flesje er mooi uitzien en een groot voordeel vind ik dat het een pompflacon is. Op die manier kun je de foundation goed doseren en daarnaast is het ook heel hygiënisch.

rimmel08

Ik heb de kleur ‘Ivory 100’ ontvangen, dit is de meest lichte kleur die verkrijgbaar is. Toch vind ik de kleur niet heel licht en ik vermoed dat deze foundation voor een aantal meiden/vrouwen te donker is. Gelukkig matched deze foundation perfect met mijn huidskleur.

rimmel03

Wat ik heel opvallend vind aan deze foundation is de geur, deze is best wel aanwezig maar vind ik wel lekker. Het is een frisse geur en eenmaal aangebracht ruik je de foundation niet meer echt.

Qua textuur is het een redelijk dikke foundation, ondanks dat brengt die wel prettig aan. Ik breng deze foundation het liefste aan met mijn buffing brush, op die manier kan ik het product mooi gelijkmatig aanbrengen. De Wake Me Up voelt prettig aan op mijn huid, eigenlijk voel ik de foundation niet eens zitten. Je merkt dat de foundation een luchtige textuur heeft. Hieronder zie je de foundation op mijn gezicht…

rimmel06

De foundation heeft een medium dekking en zou je eventueel wat op kunnen bouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Op de foto hierboven kun je zien dat de foundation goed dekt zonder dat je de foundation ziet zitten. Daarnaast geeft de foundation een mooie natuurlijke finish. Ik poeder mijn foundation bijna nooit af, ik hou namelijk wel van een glansje en de Wake Me Up Foundation geeft zeker een healthy glow.

Ook qua houdbaarheid heeft deze foundation van Rimmel mij verrast. De belofte is 10 uur en dat klopt ook wel. Aan het einde van de dag zat de foundation nog perfect op mijn gezicht (ik heb een droge huid).

rimmel04

Over de Rimmel Wake Me Up foundation kan ik alleen maar heel enthousiast zijn. De kleur matched perfect bij mijn huidskleur, de textuur voelt prettig aan, de foundation heeft een mooie glanzende finish en is daarnaast ook nog eens long-lasting. En wat ook fijn is, deze foundation is erg betaalbaar.

De Rimmel Wake Me Up Foundation kost €12,99 en is in vijf verschillende tinten verkrijgbaar.