Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer

clin001

Het reviewen van nieuwe foundations vind ik, samen met mascara’s, het leukste om te doen qua beautybloggen. Ik droom namelijk nog altijd van een foundation die zorgt dat mijn huid er flawless uitziet en wie weet kan de  ‘Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer’ hier wel voor zorgen? Benieuwd wat ik van dit nieuwe product vind, lees dan snel verder…

Maar zoals altijd begin ik met het geven van wat meer algemene informatie, want wat zijn de beloftes die Clinique doet, wat maakt deze foundation zo goed en speciaal?

clin06

Sinds midden februari van 2015 is de Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer verkrijgbaar in totaal 20 verschillende tinten (op Clinique.nl). Deze foundation zorgt voor een gave huid, de hele dag door tot wel 12 uur lang. Dit product is een foundation en concealer in één en zorgt voor een volledige dekking. Je kunt de foundation gelijkmatig verdelen over je hele gezicht of plaatselijk aanbrengen als een concealer. Dit product dekt alles maar voelt alles behalve zwaar aan.

Deze foundation/concealer past zich aan op je huid, zo krijgen de droge zones extra hydratatie en zijn vetabsorberende deeltjes in het product juist actiever in glimmende en vette gedeelten. De foundation zorgt voor een natuurlijke matte finish en is goed op te bouwen in laagjes, op die manier kun je zelf de intensiteit van de dekking bepalen.

Ook fijn om te weten, de Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer is op allergie getest en is 100% parfumvrij, een ideaal product dus voor de gevoelige huid. Volgens Clinique past dit product perfect bij alle soorten huidtypen.

clin02

Ik ontving twee verschillende kleuren, namelijk; 06 Ivory & 09 Neutral’. De foundation/concealer zit in een flesje van 30 ml en heeft een grote sponsapplicator waarmee je gemakkelijk het product op je gezicht kunt verdelen en aanbrengen. Een pompflacon had ik net iets prettiger gevonden, vooral omdat dit iets hygiënischer is. Ik vind het flesje er mooi en sjiek uitzien, past helemaal perfect bij Clinique.

clin10

Ik heb de Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer voornamelijk gebruikt als foundation. Dit product is redelijk dik maar is ondanks dat wel makkelijk te verdelen over mijn gezicht zonder een vlekkerig resultaat. Deze foundation breng ik het liefste aan met mijn buffing brush. Voor mijn hele gezicht gebruik ik een hoeveelheid van ongeveer twee erwtjes, dit product is dus best zuinig in gebruik.

clinique101

Je kunt de dekking van deze foundation heel goed opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Ik vind één laag voor mijn huid voldoende, dit geeft namelijk een mooi natuurlijk resultaat en mijn sproetjes blijven zo nog een beetje zichtbaar. Ik heb een droge huid en deze foundation accentueert dit totaal niet, mijn huid lijkt bijna flawless en dat vind ik best verbazend voor een foundation met een matte finish. De foundation is dus redelijk dik maar ik voel het product totaal niet op mijn gezicht zitten. Dit product heb ik een aantal keren zonder primer gebruikt en ik merk dat de foundation de hele dag perfect blijft zitten. Hieronder zie je de foundation op mijn gezicht…

clin10

Ik gebruik zelf de kleur ’06 Ivory’ en deze is helaas nu nog net iets te donker, in de zomer zal deze kleur zeker goed matchen met mijn eigen tint. Zoals je hebt kunnen lezen ben ik hartstikke tevreden over deze nieuwe Clinique foundation. Dit product geeft namelijk een goede dekking zonder dat je de foundation op je huid voelt, heeft een natuurlijke finish en blijft de gehele dag perfect zitten.

De Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer is o.a. verkrijgbaar op www.clinique.nl en kost €33,-.