Mijn beauty wishlist

Mijn beauty wishlist

Met regelmaat zie je wishlists voorbij komen op mijn blog en meestal zijn deze fashion gerelateerd. Vandaag heb ik voor jullie een  wishlist met alleen maar mooie beauty spulletjes . Op dit moment heb ik namelijk zoveel make-up en andere beauty producten op mijn verlanglijstje staan, het werd gewoon hoog tijd om deze musthaves met jullie te delen, nu nog eventjes een geldboom zien te regelen…

1) Tja, dit palette van Too Faced moet ik gewoon hebben. Dit is de ‘Bon Bons’ palette en is een ware musthave voor mij, gezien de kleuren die dit palette bevatten. Ik ben gek op bruine tinten en zo langzaam maar zeker begint mijn ‘Too Faced Naked Eyes’ palette behoorlijk leeg te raken, tijd dus voor een vervanger….

2) Misschien het minst aantrekkelijk product om te zien maar wel een heel fijn product, ik heb het over ‘Lemony Flutter’ van Lush. Die van mij is namelijk bijna op en het is een product waar mijn nagelriemen niet meer zonder kunnen. Binnenkort maar eens een bestelling plaatsen bij Lush!

3) Dit lakje van OPI uit de Skyfall collectie met de naam ‘Daylight’ is gewoon zo mooi, I love glitters…

4) Ik ben gek op blushes van MAC en vooral de ‘Mineralize’ blush zijn zwaar favoriet. Daarom moet ik gewoon een mineralize blush erbij hebben, welke kleur weet ik nog niet maar de bovenstaande is zeker een kanshebber…

5) Lipgloss blijft toch wel mijn favoriete lipproduct. De lipgloss van MAC vind ik heel erg fijn en ik zou nog wel graag een lichtroze willen hebben. Deze lipgloss komt uit de ‘Glamour Daze’ collectie en dit is de kleur ‘Pink Fade’.

6) Al een hele tijd hoog op mijn lijstje staat een lipstick van ‘Yves Saint Lauren’ vooral omdat ik er eigenlijk alleen maar hele positieve berichten over hoor. Dit is de kleur ‘Magnetic Magenta’ een kleurtje die mijn hart wat sneller laat kloppen…

7) Ten slotte nog zo’n prachtig product waar ik ook al een hele tijd om loop te kwijlen. Dit zijn de ‘Météorites Poudre de Perles’ van Guerlain, een typisch gevalletje van echte eye candy.

Welke beauty producten staan hoog op jouw wishist?