MAC Prep + Prime Moisture Infusion

macprep1

Al een hele tijd gebruikte ik geen primer meer onder mijn foundation, vanwege mijn droge huid. Als je een droge huid hebt, heb je meestal niet per se een primer nodig en daarnaast zag mijn huid mét er een stuk droger uit. Toch ging ik voor mijn trouwdag op zoek naar een primer, ik wilde uiteraard dat mijn make-up de gehele dag er flawless uit zou zien. Met de ‘MAC Prep + Prime Moisture Infusion’ is dit zeker gelukt…

Als je net als ik last hebt van een droge huid dan wil je op zoek gaan naar een primer die er voor zorgt dat je make-up goed blijft zitten, daarnaast is het handig als het product ondertussen je huid voorziet van vocht. De MAC Prep + Prime Moisture Infusion doet dat, dit product is een lichtgewicht serum, hydrateert, kalmeert, geeft nieuwe energie en bereidt ook nog eens de huid voor op de foundation.

Macprep3

Bij het lezen van deze info werd ik direct enthousiast omdat dit product namelijk zeer geschikt is voor de droge huid, al kan die volgens MAC gebruikt worden voor elke huidtype. Hieronder zie je de ingrediënten van dit product;

Water, Methyl Trimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone, Biosaccharide Gum – 1, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Methyl Gluceth-20, Silica, Tocopheryl Acetate, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Selaginella Tamariscina (Spike Moss) Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Padina Pavonica Thallus Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Juice, Caffeine, Trehalose, Propylene Glycol Dicaprate, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium PCA, Phytantriol, Ethylhexyl Palmitate, Acetyl Carnitine Hcl, Caprylyl Glycol, Carbomer, Tromethamine, Polymethylsilsesquioxane, Xanthan Gum, Silica Dimethyl Silylate, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Disodium EDTA, Nordihydroguaiaretic Acid, Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride, Phenoxyethanol

In dit product vind je behoorlijk wat verzorgende ingrediënten, zoals; komkommer, rozemarijn (stimuleert o.a. de bloedsomloop), kokosnoot olie en verschillende fruitextracten. Naast verzorgende bestanddelen bevat deze primer ook verschillende soorten siliconen. Mocht je huid hier niet zo goed tegen kunnen, dan kun je dit product beter laten liggen.

macprep2macprep6

De MAC Prep + Prime Moisture Infusion zit in een pompflacon van 50 ml, die er trouwens erg leuk uitziet met al die kleine glittertjes. Een pompflacon vind ik altijd een fijne verpakking, het is namelijk hygiënisch en je kunt het goed doseren. Voor mijn gezicht heb ik 2 à 3 pompjes nodig.

Dit product kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je het product vóór je dagcrème maar ook na je dagverzorging (dus echt als primer) aanbrengen, ook zou je dit product volgens MAC goed kunnen mengen met bijvoorbeeld je foundation en/of concealer voor een mooi ‘dewy’ effect.

macprep4macprep7

Ik breng de MAC Prep + Prime Moisture Infusion het liefste aan na mijn dagverzorging en voordat ik mijn foundation aanbreng. Het product voelt heel lekker koel aan en heeft een gelachtige textuur en heeft niet echt een geur. De primer brengt fijn aan en trekt redelijk snel in mijn huid. Na het gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan en is mijn gezicht helemaal klaar voor de foundation. De primer voelt totaal niet plakkerig, je voelt het product sowieso niet op je huid zitten en dat is erg prettig!

Mijn foundation in combinatie met de MAC Prep + Prime Moisture Infusion ziet er een stuk mooier uit, mijn huid heeft meer glans en ziet er gezonder uit. Gebruik ik deze primer niet, dan oogt mijn huid een stuk droger en fijne lijntjes zijn meer zichtbaar. Daarnaast blijft mijn foundation ook gedurende de hele dag prima zitten.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik heel erg tevreden over de MAC Prep + Prime Moisture Infusion. Naast dat dit product mijn huid er mooier uit laat zien, reageert mijn huid er ook erg goed op. De MAC Prep + Prime Moisture Infusion 50 ml kost €37,- en is o.a. te koop bij deBijenkorf.nl, Douglas.nl & Maccosmetics.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk...

6 Comments on MAC Prep + Prime Moisture Infusion

 1. Claire
  11 augustus 2017 at 13:41 (2 jaar ago)

  Other times, an idea will just pop into my heads. Construction began in 1882 and the Basilica remains under construction to this.
  His wife and hiss former therapist urged himm to quit his
  jjob immediately.

  Beantwoorden
 2. keynote speaker training uk
  11 augustus 2017 at 16:27 (2 jaar ago)

  Keep in mind that as the speaker, discover speak at many different events and
  venues. Join out of state associations and networking groups that
  pertain rrn your field. The basic that you have to deal ffor
  it.

  Beantwoorden
 3. Josette
  20 augustus 2017 at 21:02 (2 jaar ago)

  Or you could write more about topics that result previously kind off sales
  contemplating. Qi is the vital energy that’s behind all life-style.the force that makes everything work.

  Beantwoorden
 4. Dominic
  22 augustus 2017 at 11:14 (2 jaar ago)

  Calgary Custom Website Corporations And Suggestions You Need

  Beantwoorden
 5. this site
  31 juli 2019 at 09:29 (6 maanden ago)

  you’re in point of fact a just right webmaster. The web site loading speed is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you’ve done a magnificent task on this subject!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *