Make-up inspiratie: Mooie feestelijke looks

Het is december en over een aantal weken vieren we Kerst en Oud & Nieuw. Dit zijn dé momenten dat je je net wat feestelijker kunt aankleden en opmaken zonder dat je voor “gek” wordt verklaart. Ik ben van plan om komend weekend aan de slag te gaan met wat feestelijke make-up tutorials en ik ging op zoek naar mooie looks ter inspiratie. Ik kwam veel mooie make-up looks tegen dus ik besloot maar meteen een artikel te maken zodat ook jullie de nodige inspiratie op kunnen doen…

De bovenstaande looks vind ik stuk voor stuk mooi, ook al vind ik de één wel iets meer draagbaar dan de ander. Toch kan ik uit elke look wel inspiratie halen voor mijn make-up tutorials die ik nog ga opnemen. Ik wil sowieso gebruik maken van glitter en rode lipstick want dat vind ik echt passen bij de feestdagen.

Wat vind jij van de bovenstaande looks en heb jij al nagedacht wat je gaat doen qua make-up tijdens Kerst en Oud & Nieuw?

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Make-up inspiratie: Mooie feestelijke looks

 1. Laura
  4 december 2013 at 00:59 (6 jaar ago)

  Mooie ooglooks! Altijd leuk om inspiratie op te doen, zeker voor de feestdagen

  Beantwoorden
 2. Michelle
  4 december 2013 at 08:27 (6 jaar ago)

  Wauw, erg mooi om te zien! Toch iets te heftig voor mij haha.

  Beantwoorden
 3. Beautydagboek
  4 december 2013 at 08:36 (6 jaar ago)

  Oh wauw! Het begint bij mij gelijk te kriebelen om een paar mooie looks te maken! Je hebt hele mooi plaatjes uitgezocht.

  Beantwoorden
 4. Olga - teamconfetti
  4 december 2013 at 09:29 (6 jaar ago)

  Wauwie, mooi hoor. Ik ga zelf niet vaak uit mijn dak met kerst, dan zitten de glitters en eyeliner aan het einde van de avond zo’n beetje op mijn knieën, ik smeer altijd alles eronder. Misschien dat ik een keertje voor nepwimpers ga en mijn nagels lekker overdreven doe.

  Beantwoorden
 5. Caro
  4 december 2013 at 12:07 (6 jaar ago)

  Wauw wat een mooie looks! Ik denk dat ik voor paarse smokey eyes ga dit jaar! :-)

  Beantwoorden
 6. Beautytalk
  4 december 2013 at 18:55 (6 jaar ago)

  Ah, zalig, maar enkel voor op foto, niet in real life :)
  Eefje

  Beantwoorden
 7. Mandy
  4 december 2013 at 19:01 (6 jaar ago)

  Mooie collage! Prachtige kleuren en zo feestelijk! Ik vind het voor mezelf te, maar het is zeker inspirerend!

  Beantwoorden
 8. Lindsay
  4 december 2013 at 20:00 (6 jaar ago)

  Oh, kon ik maar zo’n looks creëren!

  Beantwoorden
 9. Axelle
  5 december 2013 at 15:08 (6 jaar ago)

  wow ze zijn stuk voor stuk supermooi!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *