Favorites januari 2015

fav2

Op 6 november 2012 plaatste ik voor het eerst een artikel met daarin mijn vijf favoriete dingen van dat moment. Maar liefst 15 x poste ik elke maand dit artikel met daarin steeds random producten van make-up tot aan eten. Daarna besloot ik dit artikel in videovorm te doen maar nu een klein half jaartje later heb ik toch besloten om gewoon weer op mijn blog een geschreven ‘favorites’ artikel te plaatsen. Dit zal ik maandelijks gaan doen en de meest random producten zullen voorbij komen, van bijvoorbeeld een hele toffe film tot aan een fijne lipstick. Vandaag dus mijn favorieten van januari 2015…

fav1

1) De laatste tijd ben ik nogal aan het DIY’en geslagen en er staan nog veel op de planning voor de komende tijd. Ik hou van creatief bezig zijn en het boek ‘DIY Type’ komt heel goed van pas. Het is niet een boek zoals je een boek kent, nee, dit boek bevat namelijk vooral lettersjablonen. Deze sjablonen kun je gebruiken om producten te voorzien van typografische letters. Binnenkort zal ik een wat uitgebreider artikel schrijven over dit boek, zodat je een wat duidelijker beeld krijgt…

2) Mijn dag begin ik meestal met een kopje koffie. Sinds kort doe ik daar altijd een scheurtje siroop van Douwe Egberts bij, in de smaak karamel. Misschien niet heel gezond maar ik vermoed dat het niet veel ongezonder is dan een schepje suiker, waarschijnlijk komt het op hetzelfde neer. Deze siroop heb je in verschillende smaken maar karamel is mijn favoriet, zeker eens uitproberen als je net als ik een zoetekauw bent…

3) De geur Giorgo Armani Emporio She is denk ik echt mijn meest favoriete geur ooit. Dit is echt een geur die op mijn lijf geschreven is. De geur is: warm, klein beetje zoet en niet te zwaar, perfect gewoon! Afgelopen zondag kocht ik het geurtje opnieuw en daarom mocht dit product niet in dit lijstje ontbreken.

4) Afgelopen maandag schreef ik over de nieuwe ‘Bourjois Color Boost‘ lipsticks. Ik vind alle drie de kleuren heel erg mooi maar diegene die ik het meeste draag is de kleur ’07 Proudly naked’. Deze kleur heeft een rozige tint en is helemaal perfect voor overdag en past eigenlijk bij elke make-up look.

5) In totaal heb ik in mijn oren vier gaatjes (of eigenlijk zes ;)) maar een tijd lang droeg ik geen oorbellen. Dat heeft o.a. te maken dat ik niet tegen nikkel kan, ik krijg hier namelijk geïrriteerde oorlellen van. Maar sinds ongeveer twee maanden draag ik met grote regelmaat hele kleine gouden oorknopjes en ik vind dit zo ontzettend leuk staan! Ik heb nu deze knopjes van SIX maar eigenlijk ben ik op zoek naar andere kleine knopjes, zodat ik ze af kan wisselen. Dus mocht jij een leuke adres weten waar je hele fijne oorknopjes kunt kopen, let me know!

6) Laatst schreef ik al een artikel over de lippenbalsems van Carmex, deze zijn sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Ik vind ze allemaal stuk voor stuk heel erg fijn maar de Moisturizing Lip Balm Classic Jar heeft voornamelijk mijn hart gestolen. Dit potje staat ‘s avonds op mijn nachtkastje, gaat mee in mijn tas en tijdens het werk staat die naast mijn MacBook. Deze lippenbalsem is ontzettend fijn en sinds ik dit product gebruik zijn mijn lippen op en top verzorgd!

7) Nog een product waar ik enigszins verslaafd aan ben, namelijk: The Body Shop Smoky Poppy Body Butter. Body butters van TBS zijn altijd heerlijk maar deze is extra lekker, omdat de geur ontzettend fijn is. Elke dag na het douchen smeer ik mijn lichaam in met deze body butter en daarna ruikt mijn huid urenlang super lekker en voelt ook nog eens heerlijk verzorgd aan.

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand, had jij in januari ook favoriete producten?

11 Comments on Favorites januari 2015

 1. Kirsten
  28 januari 2015 at 15:45 (6 jaar ago)

  Wat een mooie favorieten zeg, ik ben wel benieuwd naar dat DIY Type boek.

  Beantwoorden
 2. Beautyjuf
  28 januari 2015 at 16:00 (6 jaar ago)

  Wat een mooie favorieten! Je hebt me inmiddels erg nieuwsgierig gemaakt naar de nieuwe collectie van The Body Shop.

  Beantwoorden
 3. Aurelie
  28 januari 2015 at 16:07 (6 jaar ago)

  Mooie favorieten! Over die Color Boost lipstick van Bourjois heb ik al heel veel goede dingen gehoord.

  Beantwoorden
 4. Lies
  28 januari 2015 at 23:22 (6 jaar ago)

  Heel erg leuk om je favorieten te zien! De siroop van Douwe Egberts heb ik zo’n drie weken geleden ook gekocht en is inderdaad zo lekker! Vooral de hazelnoot is mijn favoriet. De Smoky Poppy Body Butter lijk mij ook heerlijk.

  Beantwoorden
 5. gina
  29 januari 2015 at 18:10 (6 jaar ago)

  Leukee favorieten!! Ben ook erg benieuwd naar het DIY-boek ziet er erg leuk uit!

  Beantwoorden
 6. Britt
  3 februari 2015 at 18:51 (6 jaar ago)

  Dat DIY Type boek ziet er leuk uit zeg!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *